Για ποιο λόγο ο Hamilton δεν θα οδηγεί πλέον τα supercars του

Ο εξάκις Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 έχει πλούσια συλλογή

  • -
  • -

Μία δήλωση που προκάλεσε μεικτές αντιδράσεις από τους θαυμαστές, έκανε ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Lewis Hamilton, σε συνέντευξη κατά την διάρκεια της παρουσίασης της νέας του ομάδας που θα συμμετάσχει στο νέο ηλεκτρικό off-road πρωτάθλημα , Extreme E series.

Στα πλαίσια της προσπάθειας του βρετανού οδηγού της F1, να βοηθήσει το περιβάλλον, δήλωσε πως έχει σταματήσει να οδηγεί τα αυτοκίνητα που έχει στην κατοχή του, εκτός από μία ηλεκτρική Mercedes EQC και ένα Smart. Ο vegan πολύ-πρωταθλητής, μάλιστα, έχει ζητήσει να το παραλαμβάνουν από τα αεροδρόμια, αποκλειστικά με ηλεκτρικά οχήματα, ενώ ο ίδιος έχει πουλήσει και το ιδιωτικό του jet.

Ο 35χρονος επισήμανε πως «είναι δύσκολο έργο, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν: “Μα οδηγείς ένα αγωνιστικό μονοθέσιο σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο”, μην γνωρίζοντας τις βελτιώσεις που έχουν γίνει σε αυτόν τον τομέα, για το άθλημα της F1, όπως και τους στόχους για μηδενική ρύπανση, μέχρι το 2030.»

Σύμφωνα με ξένα δημοσιογραφικά μέσα, o Hamilton έχει στην κατοχή του οχήματα όπως μία Ferrari LaFerrari, μία Pagani Zonda, μία McLaren P1, καθώς και μία σπάνια Shelby Cobra του ’60.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...