Lucid Gravity: Μετά το Air καταφτάνει και SUV!

Υιοθετεί την ίδια φουτουριστική σχεδιαστική γλώσσα με το sedan

  • -
  • -

Παράλληλα με την αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου αμιγώς ηλεκτρικού Lucid Air των 1.000 ίππων, η αμερικανική εταιρεία στρέφει τους προβολείς και στο αντίστοιχης τεχνολογίας SUV, το οποίο αναπτύσσεται υπό την ονομασία “Project Gravity”.

Η Lucid, μάλιστα, κοινοποίησε μια σειρά φωτογραφιών, οι οποίες απεικονίζουν το μοντέλο να ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα. Αμφίβολο, ωστόσο, παραμένει αν το υπό φωτογράφηση μοντέλο είναι αυτό που θα περάσει τη γραμμή παραγωγής, ή αν εξακολουθεί ν’ αποτελεί μια πρωτότυπη έκδοση.

AYTO EINAI TO LUCID AIR


Όπως και να έχει, είναι καταφανές πως η σχεδιαστική γλώσσα που υιοθετεί το SUV αντλείται από το sedan, Air, καθώς σε αμφότερα τα μοντέλα δεσπόζουν οι LED προβολείς σε σχήμα λεπτής γραμμής.

Ακόμη, το “Gravity”, όπως ενδεχομένως, θα ονομάζεται, φέρει καμουφλαρισμένα χερούλια θυρών και διτονικές ζάντες. Οριζόντια, μη διακεκομμένη μορφή έχουν και τα πίσω φώτα, ενώ στην οροφή του μοντέλου φιλοξενούνται κάποιες ράγες. Όσον αφορά το εσωτερικό, οι πληροφορίες αγνοούνται.

Τέλος, δεδομένου ότι θα εφαρμοστεί η ίδια πλατφόρμα με το Air, υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες να εφοδιαστεί με μπαταρία 113 kWh, τετρακίνηση και δύο ηλεκτρικά μοτέρ.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...