10 Χρόνια GOCAR: 10 χρόνια Μπροστά!

Από το 2010 μέχρι σήμερα έχουμε πετύχει πολλά, έχοντας πάντα την ίδια φιλοσοφία: με πάθος γι’ αυτό που κάνεις, προσήλωση στο στόχο και έμφαση στην ποιότητα και την τεχνολογία, θα είσαι πάντα μπροστά, ηγέτης.

  • -
  • -

Το 2020 είναι για εμάς στο GOCAR ιδιαίτερα σημαντική χρονιά. Γιορτάζουμε 10 χρόνια συνεχούς εξέλιξης. Προσωπικής και ομαδικής, που μαζί με την αγάπη μας για το αυτοκίνητο και την τεχνολογία, μας έδωσαν τη δυνατότητα κάθε χρονιά, να κάνουμε και κάτι νέο, με έμφαση πάντα στην ποιότητα. Και αυτό ακριβώς είναι που μας διαφοροποιεί. Αυτό μας επιτρέπει να είμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Δεν θα το καταφέρναμε αυτό αν δεν είχαμε όλους εσάς μαζί μας, να μας κρίνετε, να μας εμπνέετε, να μας ενθαρρύνετε και να μας επιβραβεύετε για τη δουλειά μας. Εσάς

  • τους 600.000+ μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα που ενημερώνεστε από το gocar.gr,
  • τους 72.000 αναγνώστες που έχουν κατεβάσει στο τάμπλετ ή στο smartphone τους το GOCAR Magazine,
  • τους 45.000+ που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν τα newsletter του GOCAR και του GOELECTRIC και
  • τους περισσότερους από 100.000 φίλους που μας ακολουθούν στα social media.

 

Εσάς, που μας βρίσκετε σε κάθε οθόνη (PC, laptop, tablet, smartphone, LG Smart TV) και απολαμβάνετε τα αναλυτικά κείμενα, τις εντυπωσιακές εικόνες και τα υπέροχα video που δημιουργούμε, με ένα και μοναδικό στόχο: να αναδείξουμε τη μαγεία του Αυτοκινήτου και την εμπειρία της Οδήγησης. Αλλά και να καθοδηγήσουμε τον φανατικό ή ευκαιριακό αναγνώστη μας στη σωστή αγορά και χρήση του αυτοκινήτου, στην απάντηση της απορίας του και στη λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Πριν 10 χρόνια ξεκινήσαμε αυτό το μαγευτικό ταξίδι μαζί σας, με το gocar.gr που σήμερα είναι το πιο προηγμένο website για το Αυτοκίνητο. Σύντομα επεκταθήκαμε σε κάθε οθόνη, με το βραβευμένο (Digital Media Award) GOCAR Magazine - το μοναδικό μέχρι σήμερα ψηφιακό / διαδραστικό περιοδικό Αυτοκινήτου στην Ελλάδα, την μοναδική video - εφαρμογή που είναι από το 2013 προεγκατεστημένη σε όλες τις LG Smart TV σε Ελλάδα και Κύπρο, με εξειδικευμένες εφαρμογές για iPhone και Android και το μοναδικό progressive web app για mobile συσκευές.

Σήμερα, συνεχίζουμε με την ίδια λογική.

    Με το GoElectric.gr οδηγούμε τις εξελίξεις στην ενημέρωση γύρω από την ηλεκτροκίνηση, με δοκιμές, συμβουλές, συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, όλα τα μοντέλα και όλα τα σημεία φόρτισης στην Ελλάδα.

    Με τη νέα ενότητα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ: VIDEO ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ αναλύουμε κάθε ηλεκτρικό μοντέλο εξονυχιστικά, βοηθώντας σας να μάθετε τα πάντα γι’ αυτό, αλλά και για την Ηλεκτροκίνηση γενικότερα.

  •     Με Video Δοκιμές για τα νέα μοντέλα, όπου η πληροφορία και η άποψη συνοδεύονται από όμορφα και επεξηγηματικά πλάνα.
  •     Κάνοντας το Αυτοκίνητο πρωταγωνιστή στην οθόνη σας με τα full screen θέματα της ενότητας ORIGINAL WORKS, όπου κείμενο, φωτογραφία και video παντρεύονται ιδανικά μεταξύ τους για να συνθέσουν μια μοναδική εμπειρία.
  •     Με τον απόλυτο Τιμοκατάλογο στο website και το περιοδικό, όπου κάθε μάρκα, κάθε μοντέλο και κάθε έκδοση που πουλιέται στην ελληνική αγορά έχει τη δική της σελίδα, με αναλυτικές τιμές, εξοπλισμούς, πληροφορίες, τεχνικά στοιχεία, φωτογραφίες και video.
  •     Με τον Hybrid Expert, που σε ενημερώνει για ό,τι αφορά τα υβριδικά αυτοκίνητα και είναι πρόθυμος να λύσει οποιαδήποτε σχετική απορία έχετε.
  •     Με ειδικές σελίδες όπου συγκεντρώνονται όλα τα SUV, όλα τα Υβριδικά, όλα τα Ηλεκτρικά και όλα τα CNG μοντέλα της ελληνικής αγοράς με αναλυτικές τιμές, εξοπλισμούς, πληροφορίες, τεχνικά στοιχεία, φωτογραφίες και video.
  •     Με χρήσιμα εργαλεία όπως ο υπολογισμός τεκμηρίων, δόσεων και αλλαγής διάστασης ελαστικών, η εύρεση των φθηνότερων πρατηρίων καυσίμων, η κίνηση στους δρόμους, ο υπολογισμός εκπομπών CO2 του αυτοκινήτου μας.
  •     Με σχεδόν 9.000 video αυτοκινήτου που ο καθένας μπορεί να δει στην οθόνη του, μέσω του gocar.gr, του GOCAR Magazine, των SoMe ή στην LG Smart TV του.

Αλλά κυρίως, με την αγάπη μας για το αυτοκίνητο και το πάθος μας για την τεχνολογία, στοιχεία που μας τροφοδοτούν συνεχώς με έμπνευση και όρεξη για να σκεφτόμαστε και να δημιουργούμε καινούργια πράγματα.

Φέτος γιορτάζουμε τα 10 Χρόνια GOCAR, αλλά τα καλύτερα έρχονται!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...