Ανάρπαστη η Porsche Taycan, “σπρώχνει” παραπίσω το λανσάρισμα της Cross Turismo!

“Γλυκός πονοκέφαλος” για την Porsche!

  • -
  • -

Έναν «γλυκό» πονοκέφαλο έχει ν’ αντιμετωπίσει η Porsche, μιας και… η τρελή εμπορική πορεία της Taycan σε αμάξωμα sedan, δεν αφήνει χρονικά περιθώρια στους ιθύνοντες της μάρκας ν’ ασχοληθούν με το λανσάρισμα της Cross Turismo.

Ειδικότερα, τα σχέδια της μάρκας ήταν να αρχίσει τις παραδόσεις της Taycan Cross Turismo στα τέλη του τρέχοντος έτους, όμως κάτι τέτοιο, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της Porsche, Oliver Blume, στο Bloomberg δεν θα γίνει. Αντιθέτως, το λανσάρισμα θα μετατεθεί για τις αρχές του 2021.

Ο λόγος έγκειται στην απόφαση της Porsche να επικεντρωθεί στην αυξημένη ζήτηση την οποία γνωρίζει το sedan μοντέλο, φοβούμενη πως στην παρούσα φάση δεν θα αντέξει… δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ 

Στον αντίποδα, η εν λόγω απόφαση της γερμανικής πολυτελούς μάρκας, ίσως να μη χαροποιήσει ιδιαίτερα όσους έχουν καταβάλει μια προκαταβολή και περιμένουν αγωνιωδώς το λανσάρισμα του coupe μοντέλου.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, η Cross Turismo θα διατίθεται στις εκδόσεις 4S, Turbo και Turbo S. Η τελευταία, μάλιστα, έκδοση θα αποδίδει 761 ίππους και 1.050 Nm ροπής -με ενεργοποιημένη τη λειτουργία Overboost (σ.σ. υπερπλήρωση του κινητήρα).



Οι φωτογραφίες της Cross Turismo είναι "κατασκοπευτικές" και είναι τραβηγμένες από το Carscoops

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...