Αυτό είναι το hypercar που αγόρασε ο Nico Rosberg (Video)

Αρκούν στον Πρωταθλητή της F1 1.914 ίπποι;

  • -
  • -

Ένας από τους μόλις 150 ανθρώπους παγκοσμίως που θα έχουν την τύχη να απολαύσουν την εξωφρενική επιτάχυνση του 0-100 km/h σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα θα είναι ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1, Nico Rosberg.

Αυτό διότι, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, περιχαρής, σε βίντεο στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube, θα εντάξει στο γκαράζ του τον ηλεκτρικό “πύραυλο” Rimac C_Two, με τη συνδυαστική απόδοση των 1.914 ίππων και 2.300 Nm ροπής. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις εξαγγελίες της εταιρείας, για την επιτάχυνση στα 161 km/h από στάση αρκούν 4,3 δευτερόλεπτα.


Τα ηλεκτρικά μοτέρ τροφοδοτούνται από τεράστιες μπαταρίες των 120 kWh με ειδικό σύστημα ψύξης, ώστε να διατηρούνται χαμηλές θερμοκρασίες ακόμα και σε αγωνιστική πίστα. Σύμφωνα με τη Rimac, η αυτονομία του μοντέλου φτάνει τα 650 km στα πρότυπα NEDC.

Ο Γερμανός οδηγός, μάλιστα, επισκέφτηκε τους ανθρώπους της Rimac στην περιοχή Sveta Nedeljia της Κροατίας, γνωστοποιώντας τους όλα του τα «θέλω» αναφορικά με τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

«Είναι τιμή μας που ο Nico (σ.σ. Rosberg) επέλεξε να γίνει μέλος της οικογένειας της Rimac Automobil. Είναι ένας εξαιρετικός τύπος ο οποίος έχει οικολογικές ανησυχίες, λατρεύει την τεχνολογία και ενδιαφέρεται για την κινητικότητα του μέλλοντος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ιδρυτής και CEO της μάρκας, Mate Rimac.

Υπενθυμίζεται πως οι πρώτες παραδόσεις του μοντέλου είναι προγραμματισμένες για το 2021.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...