Τώρα μπορείς να κάνεις το ταξίδι από το Δελχί στο Λονδίνο με ένα λεωφορείο!

Πόσο λέτε να διαρκεί το ταξίδι;

  • -
  • -

Ας δώσουμε μερικά νούμερα της νέας attraction του ταξιδιωτικού πρακτορείου Adventures Overland, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τον Μάιο του 2021: 18 χώρες, 20.000 km, 70 ημέρες! Ναι καλά διαβάσατε! 70 24ωρα!

Τόσο θα διαρκεί το ταξίδι που διασχίζει τον μισό πλανήτη πηγαίνοντας, από το Δελχί της Ινδίας, στην πρωτεύουσα της Βρετανίας! Α, ξεχάσαμε να αναφέρουμε πως όλο το ταξίδι θα γίνεται μόνο με ένα λεωφορείο!

Διασχίζοντας 18 χώρες σε διάστημα 70 ημερών, το λεωφορείο θα μπορεί να μεταφέρει έως και 20 επιβάτες, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν διάφορα αξιοθέατα που βρίσκονται στην διαδρομή, όπως το Σινικό Τείχος ή ιστορικές πόλεις της Μόσχας και της Πράγας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του ταξιδιού, η καλύτερη περίοδος διεξαγωγής του ταξιδιού είναι μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου, χάρη στις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, με το πρώτο να έχει προγραμματιστεί για τα μέσα του 2021, αν οι συνθήκες του Covid-19 το επιτρέψουν.

Bus-route

Από μεριάς κόστους, οι επιβάτες θα πρέπει να πληρώσουν το «τσιμπημένο» ποσό των 20.000 δολαρίων (17.000 ευρώ), εάν θέλουν να συμμετάσχουν σε όλο το ταξίδι, ενώ αν θέλει κάποιος μπορεί να συμμετάσχει σε ένα μέρος του ταξιδιού, το οποίο είναι χωρισμένο σε τέσσερα σκέλη, με μικρότερο κόστος.

Παρά την υψηλή τιμή, η απήχηση φαίνεται να είναι μεγάλη, καθώς οι διοργανωτές αναφέρουν, πως περίπου 40.000 άτομα έχουν δείξει ενδιαφέρον δηλώνοντας συμμετοχή.

Περισσότερες πληροφορίες σε περίπτωση που σας κίνησε το ενδιαφέρον μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...