Μία σπάνια Ferrari 330 GTS βραβεύτηκε ως «Το καλύτερων όλων» σε show του Λονδίνου

Επιλέχθηκε ανάμεσα σε πάνω από 100 κλασικά κομμάτια της αυτοκίνησης

  • -
  • -

Σε ένα άκρως επιτυχημένο event που πραγματοποιήθηκε στους κήπους του Honourable Artillery Company, με ιστορικά αυτοκίνητα ως εκθέματα, μία κομψή Ferrari 330 GTS στέφθηκε ως «Το καλύτερο όχημα της έκθεσης», με πάνω από 100 αυτοκίνητα συνολικά να παίρνουν μέρος.

Και δεν μιλάμε για εύκολο ανταγωνισμό, καθώς στην έκθεση μπορούσε να βρει κανείς παλιές Aston Martin αξίας εκατομμυρίων, κλασικά hot rod κομμάτια και πολλά άλλα. Συνολικά τα οχήματα χωρίζονταν σε 9 διαφορετικές κατηγορίες, με τις τέσσερις να είναι οι βασικές του show.

«Speed of Sand» αφιερωμένη στον κόσμο των hot rods, «Convertible: The Golden Era», «The Pursuit of Speed» και «Lancia Legends». Σε όλες τις κατηγορίες μπορούσε να βρει κανείς, κομμάτια εξαιρετικής σπανιότητας, συμπεριλαμβανομένης μίας σειράς τεσσάρων (!) Lancia 037, μίας εκ των 54 Lamborghini Silhouettes και μίας Jaguar XK120 που άνηκε στον Sir Stirling Moss.

 JaguarXK120

Απ’ όλα τα εξαιρετικά κομμάτια όμως που παρευρέθηκαν στους κήπους του HAC, η κριτική επιτροπή επέλεξε την ξεχωριστή Ferrari 330 GTS, η οποία πρωτοπαρουσιάστηκε τον Νοέμβρη του 1967 στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τορίνο. Στην συνέχεια πέρασε από πληθώρα εκθέσεων, έως ότου πωληθεί το 1969 στον ζωγράφο Jamie Wyeth.

FordStreanlinerFlatheadV8

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...