Αυτό το βελτιωμένο Unimog δεν σταματάει πουθενά [Video]

Ένα «θηρίο» για όλες τις περιστάσεις!

  • -
  • -

Το Unimog δεν είναι ένα τυχαίο όχημα. Ικανό να ανταπεξέλθει και στις πιο ακραίες συνθήκες, ακόμα και σε εργοστασιακή μορφή, φανταστείτε τι μπορεί να κάνει όταν υποστεί βελτιώσεις.

Ή μάλλον δείτε, στο βίντεο που βρίσκεται παρακάτω, ένα εξαιρετικό παράδειγμα τέτοιου οχήματος, καθώς το συγκεκριμένο Unimog U1300 L37 του ’92 έχει εγκατεστημένα μερικά aftermarket εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας, που το καθιστούν ως τον «απόλυτο» μαχητή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ…ΟΠΙΣΘΕΝ

Από προβολείς τεχνολογίας LED, μέχρι και έξτρα ντεπόζιτο καυσίμου έχουν προστεθεί, με την συνολική χωρητικότητα καυσίμου να φτάνει τα 220 λίτρα! Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας  6κύλινδρος κινητήρας πετρελαίου, ο οποίος σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη δεν έχει παρουσιάσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Βέβαια, στην περίπτωση που προκύψει κάποια ζημιά στο μέλλον, η διαδικασία επισκευής θα είναι αρκετά δύσκολη, λόγω της περιορισμένης πρόσβασης που υπάρχει στο χώρο του κινητήρα.

Φυσικά υπάρχει μία εκτεταμένη λίστα πρόσθετων εξαρτημάτων για εκτός δρόμου δραστηριότητες, όπως και για κάμπινγκ, συμπεριλαμβανομένης και μίας γεννήτριας, ενός συστήματος φιλτραρίσματος νερού, μία αναδιπλούμενη καμπίνα οροφής και πολλά ακόμη.

Αν θέλετε να δείτε όλες τις μετατροπές που έχει υποστεί το συγκεκριμένο Unimog μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Δείτε την αναλυτική δοκιμή παρακάτω και προσπαθήστε να μην ντραπείτε την επόμενη φορά που θα μπείτε σε ένα crossover…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...