Opel Connect: Πώς λειτουργεί η πλοήγηση στα ηλεκτρικά μοντέλα (video)

Δείτε όσα μπορείτε να κάνετε μέσω του συστήματος Infotainment

  • -
  • -

Γρήγορη και ασφαλή άφιξη στον προορισμό τους υπόσχεται η Opel σε όσους επιλέξουν τα ηλεκτρικά της μοντέλα.

Αυτό διότι τα μηδενικών εκπομπών ρύπων αυτοκίνητα της μάρκας ενσωματώνουν την τεχνολογία τηλεματικής Opel Connect μέρος της οποίας είναι το σύστημα πλοήγησης Live Navigation.
Η ενεργοποίηση της πλοήγησης γίνεται μέσω του κουμπιού “NAV”, ενώ παρέχεται η δυνατότητα για ζωντανή πληροφόρηση για την αυτονομία του ηλεκτρικού οχήματος πατώντας στο “Menu” του συστήματος Infotainment, μετά "Settings" και στη συνέχεια “2D Autonomy” + "Confirm".


 Μέσω αυτού oi επιβάτες μπορούν να ενημερωθούν… στην πράξη για την αυτονομία του οχήματός χάρη στην εμφάνιση ενός χάρτη όπου καταδεικνύονται οι προορισμοί που είναι εντός της εμβέλειας του αυτοκινήτου, βάσει της αποθηκευμένης ηλεκτρικής ενέργειας στην μπαταρία.

Πιο απλά, φανταστείτε έναν κύκλο, όπου στο κέντρο είναι το αυτοκίνητό σας, ενώ εκεί που τελειώνουν τα όρια του κύκλου είναι οι μέγιστες αποστάσεις που μπορεί να διανύσει βάσει της υπάρχουσας αυτονομίας.


ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ OPEL CORSA

Ακόμη, παρέχονται πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, δυνατότητα εντοπισμού των πλησιέστερων σημείων φόρτισης, άμεση σύνδεση με οδική βοήθεια και κλήση έκτακτης ανάγκης.

 Περαιτέρω διευκόλυνση ακόμη παρέχει το κουμπί e-Button όπου προσφέρεται πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τις ηλεκτρικές λειτουργίες, όπως είναι η ροή ενέργειας, ο ρυθμός επανάκτησης και η εναπομείνασα ενέργεια στην μπαταρία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...