Μινιατούρα της Bentley Continental GT κοστίζει όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

To πολυτελές, υψηλών επιδόσεων, μοντέλο είναι σε κλίμακα 1:8

  • -
  • -

Στην περαιτέρω επέκταση της ήδη ευρείας γκάμας συλλεκτικών αυτοκινήτων σε κλίμακα προχωρά η Bentley, μέσω του λανσαρίσματος μιας μικροσκοπικής Continental GT.

Η συλλεκτική ρέπλικα διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη: Στην κορυφή βρίσκεται η κλίμακα 1:8 με τιμή γύρω στα 8.000 ευρώ, κοστίζει δηλαδή όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Για τους λιγότερο φανατικούς οπαδούς της Bentley -ή εκείνους που δεν έχουν να ξοδέψουν μια περιουσία για ένα… παιχνίδι- υπάρχουν οι επιλογές κλίμακας 1:43 και 1:64 που διατίθενται στα 94 και 13 ευρώ αντίστοιχα.

Όσον αφορά την κατασκευή Continental GT 1:8, αυτή έχει τεθεί στην επίβλεψη του Bentley Design Studio, το οποίο διασφαλίζει πως έχει δοθεί η ίδια έμφαση όπως για το μοντέλο πλήρους μεγέθους.


Μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα διακοσμητικών στοιχείων, όπως είναι το χρώμα του αμαξώματος, ενώ καλούνται να διαμορφώσουν όπως επιθυμούν τους τροχούς, τον εσωτερικό διάκοσμο, τα καθίσματα συμπεριλαμβανομένων των ραφών κ.ο.κ.

Την ρέπλικα συνθέτουν περισσότερα από 1.000 ξεχωριστά κομμάτια, τα οποία έχουν κατασκευαστεί στο χέρι, ενώ έχουν δαπανηθεί περισσότερες από 300 εργατοώρες.

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο κλίμακας 1:8 φέρει μήκος 78 εκατοστά, πλάτος 40 εκατοστά και ύψος 24.4 εκατοστά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...