Πότε θα παρουσιαστεί το Ford Puma ST (video)

Η μάρκα αντιλαμβανόμενη τη μεγάλη αναμονή δημιούργησε ένα χιουμοριστικό βίντεο

  • -
  • -

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Puma ST, η οποία, όπως ανακοίνωσε η Ford, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου.

Η αμερικανική μάρκα αφουγκράζεται την αγωνία των οπαδών της και ως εκ τούτου τους έδωσε μια πρόγευση για το τι να περιμένουνε. Συγκεκριμένα, δημιούργησε το χιουμοριστικό βίντεο “VroomInYourRoom”, στο οποίο τα μέλη της ομάδας εξέλιξης του μοντέλου προσποιούνται πως οδηγούν το αυτοκίνητο, κάνοντας θορύβους που μοιάζουν με τον ήχο του κινητήρα.

Πέρα, όμως, από το διασκεδαστικό χαρακτήρα του βίντεο, όσοι είναι… παρατηρητικοί μπορούν να πάρουν μια πρόγευση για τη σχεδίαση του τιμονιού, το οποίο κοσμείται από το διακριτικό “ST”.

Ακόμη, μια κλεφτή ματιά προσφέρεται και για τον πίνακα οργάνων, όπως επίσης και το μπροστινό μέρος του αμαξώματος όπου δεσπόζει μια επιθετική μάσκα.

Υπενθυμίζεται πως το επερχόμενο μοντέλο έχει υποβληθεί στις περιποιήσεις του τμήματος Ford Performance, ενώ έχει δοκιμαστεί, μεταξύ άλλων, στην πίστα του Nurburgring.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...