Εντυπωσιακό: Μετέτρεψε ένα Jeep Commander σε… ξύλινο καναπέ

Πραγματικά αγνώριστο

  • -
  • -

Πραγματικά αγνώριστο είναι ένα Jeep Commander, μιας και δεν θυμίζει σε τίποτα το ιδιαίτερα γνωστό 7θέσιο της αμερικανικής μάρκας.

Αυτό διότι έχει ενδυθεί ένα ξύλινο μανδύα, ο οποίος ναι μεν έχει μεταβάλλει ριζικά την αρχική του εικόνα, του έχει χαρίσει δε ένα ξεχωριστό στιλ, το οποίο ομολογουμένως παραπέμπει σε διακοσμητικό χώρου μεγάλης κλίμακας ή… σε καναπέ.

Όπως είναι καταφανές στις φωτογραφίες, κάθε σπιθαμή του Commander έχει λάβει ξύλινη μορφή. Ο ουρανός έχει αφαιρεθεί, οι πίσω θέσεις καθισμάτων έχουν ενοποιηθεί αποκτώντας τη μορφή του γράμματος “U” ενώ πάνω σε αυτές έχουν τοποθετηθεί μαξιλάρια.

Εντυπωση, παράλληλα, προκαλεί η απόφαση του… καλλιτέχνη να τοποθετήσει στο πίσω μέρος του οχήματος μια… σχάρα για μπάρμπεκιου. Ναι μεν μπορεί να προσδίδει στιλ στο τέως Commander, εφόσον ωστόσο αξιοποιηθεί ελλοχεύει ο κίνδυνος φωτιάς.

Σημειώνεται πως το εν λόγω… καλλιτεχνικό δημιούργημα θα βγει στο «σφυρί» στην επερχόμενη δημοπρασία Mecum’s Kissimmee Summer Special η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 27-29 Αυγούστου, στις ΗΠΑ.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...