Διαφήμιση της Audi θεωρήθηκε πως κρύβει σεξουαλικά μηνύματα

Η γερμανική μάρκα υπεραμύνθηκε της επιλογής της. Εσείς, τι γνώμη έχετε;

  • -
  • -

Δριμεία κριτική δέχθηκε η Audi, μετά τη δημοσίευση μιας φωτογραφίας διαφημιστικού περιεχομένου στο Twitter, την περασμένη Κυριακή.

Σε αυτή απεικονίζεται ένα κοριτσάκι να ακουμπάει με την πλάτη σε ένα RS4 Avant, κρατώντας στο δεξί του χέρι μία μπανάνα. Παράλληλα, η φωτογραφία συνοδευόταν από τη φράση “Άσε την καρδιά σου να χτυπήσει γρηγορότερα – σε κάθε τομέα” (Lets your heart beat faster – in every aspect).

 

Η εν λόγω επιλογή της Audi πυροδότησε θύελλα αντιδράσεων με πολλούς χρήστες του δημοφιλούς ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης να την κατηγορούν για σεξουαλικά υπονοούμενα.

Στον αντίποδα, μεγάλη μερίδα χρηστών έσπευσαν να υπερασπιστούν τη μάρκα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «Όποιος βλέπει στη θέση της μπανάνας ένα φαλλικό σύμβολο, τότε πρέπει να δει έναν ψυχίατρο».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Audi, η οποία ναι μεν ζήτησε συγνώμη, υπεραμύνθηκε δε της επιλογής της: «Αφουγκραζόμαστε τις απόψεις σας, οπότε ας το ξεκαθαρίσουμε: Νοιαζόμαστε για τα παιδιά. Το Audi RS 4 είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο, με περισσότερα από 30 συστήματα ασφαλείας. Γι’ αυτό, άλλωστε, συμπεριλάβαμε στη διαφημιστική εκστρατεία περισσότερα από 30 μέλη οικογενειών».

 

Εσείς τι γνώμη έχετε;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...