Ο δρόμος με τις τεράστιες λακκούβες – Πραγματικά δεν αντέχεις να το βλέπεις

Ούτε και να ακούς το… μαρτυρικό “ΓΚΝΤΟΥΠ”

  • -
  • -

Κινείσαι αμέριμνος με το αυτοκίνητό σου σε κάποιον από τους δρόμους της χώρας μας και αίφνης, ακούς «ΓΚΝΤΟΥΠ». Κρύος ιδρώτας, σφίξιμο στην καρδιά, ανατρίχιασμα; Δεν ξέρεις τι να πρωτοπάθεις.

Το όχημα σου έπεσε σε λακκούβα και το μοναδικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι είτε να σιχτιρίσεις είτε να προχωρήσεις νοερά σε ένα σταυροκόπημα, έτσι ώστε να μην αντικρύσεις καμιά σπασμένη ζάντα… ή ακόμα χειρότερα (φτου- φτου) κανά σπασμένο αμορτισέρ.

Το συγκεκριμένο σενάριο είναι ιδιαίτερα σύνηθες στο οδικό δίκτυο της χώρας μας το οποίο βρίθει από κενά στους δρόμους. Παρ’ όλα αυτά, σε βίντεο που γνώρισε μεγάλη δημοφιλία στο facebook του GOCAR, διαπιστώνουμε πως οι αφημένοι στην τύχη τους δρόμοι δεν αποτελούν φαινόμενο αποκλειστικά ελληνικό.

Ειδικότερα, στο παρακάτω οπτικοακουστικό υλικό καταδεικνύεται μια μεγάλων διαστάσεων λακκούβα, καλά καμουφλαρισμένη από την έντονη νεροποντή. Οι οδηγοί αδυνατούν να την παρατηρήσουν έγκαιρα, μ’ αποτέλεσμα να υποβάλλουν το αυτοκίνητό τους σε μια εφιαλτική εμπειρία.

Πραγματικά δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο. Να βλέπεις τα οχήματα να πέφτουν στη λακκούβα ή να ακούς τον ήχο του… μαρτυρίου;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...