Ήρθε η Tesla στην Ελλάδα: Ανακοινώθηκαν οι τιμές των μοντέλων της!

Δείτε πώς μπορείτε να παραγγείλετε ένα Tesla και πότε θα γίνει η παράδοσή του

  • -
  • -

Την έκπληξη έκανε η Tesla, δημιουργώντας άμεσα ελληνική σελίδα με τα διαθέσιμα μοντέλα της και τις τιμές τους! Εκμεταλλευόμενη το «θόρυβο» γύρω από την κρατική επιδότηση για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η αμερικάνικη εταιρεία εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.

Στην ιστοσελίδα www.tesla.com/el_gr μπορείτε να βρείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα (Model 3, Model S και Model X) και πατώντας την επιλογή ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ να δείτε τις τιμές και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά προτού προχωρήσετε σε παραγγελία.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑΧΥΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ TESLA

Ενδεικτικά, για το Model 3 οι τιμές αρχίζουν από τα 45.990 ευρώ για την έκδοση Standard Range Plus, με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και κίνηση στους πίσω τροχούς. Το Model 3 δικαιούται και κρατικής επιδότησης, καθώς η λιανική τιμή προ φόρων είναι κάτω από 50.000 ευρώ.

Για το Model S οι τιμές αρχίζουν από τα 83.990 ευρώ για την έκδοση Long Range, ενώ για το Model X από τα 89.990 ευρώ για την έκδοση Long Range.

Η ημερομηνία εκτιμώμενης παράδοσης και για τα τρία μοντέλα είναι ο Νοέμβριος.

Προς το παρόν η διαδικασία επιλογής και παραγγελίας γίνεται ηλεκτρονικά, όμως αναμένεται η Tesla να ανοίξει και φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα (πληροφορίες αναφέρουν σημείο στα βόρεια προάστια) αλλά και σημείο service.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Η TESLA ΑΝΟΙΞΕ ΤΜΗΜΑ R&D ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...