Κατάστημα με κορυφαία ηλεκτρικά ποδήλατα από την Kosmocar!

Το "Kosmoride" φιλοξενεί περισσότερα από 35 e-Bikes που φέρουν το σήμα των κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο

  • -
  • -

Ένα κατάστημα που εξειδικεύεται αποκλειστικά στα ηλεκτρικά ποδήλατα, γνωστά και ως e-Bikes άνοιξε η Kosmocar, το οποίο ονομάζεται “Kosmoride” και στεγάζεται στο Μαρούσι (Ανδρέα Παπανδρέου 21), προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πωλήσεων και after sales.

Οι λάτρεις αυτής της εναλλακτικής μορφής κινητικότητας θα βρουν στον εντυπωσιακό χώρο της Kosmoride μια γκάμα περισσότερων από 35 ηλεκτρικών ποδηλάτων από 6 από τις πιο γνωστές μάρκες e-Bikes στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, διατίθενται τα ηλεκτρικά ποδήλατα της ελβετικής Stromer, τα γερμανικά Riese & Muller, τα γαλλικά Moustache, τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα της γνωστής Ducati, τα ιδιαίτερα δημοφιλή Giant και τα ολλανδικά Lacros. Σημειώνεται πως προσφέρονται ποδήλατα κάθε τύπου, mountain αλλά και street, μικτής χρήσης κλπ.

Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό της Kosmoride βρίσκεται στη διάθεση του κοινού έτσι ώστε να το μυήσει στον νεότευκτο κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν μια πρώτη γεύση για τα μοντέλα μέσω υπηρεσιών test-ride.

Τι είναι τα e-Bikes;

Η θεμελιώδης αρχή λειτουργίας των e-bikes είναι ίδια με του παραδοσιακού ποδηλάτου, με τη διαφορά ότι διαθέτουν ηλεκτροκινητήρα που λαμβάνει ενέργεια από επαναφορτιζόμενη μπαταρία (ελαφριά και συχνά αποσπώμενη) . Ο ηλεκτροκινητήρας δρα επικουρικά, παρέχοντας στον ποδηλάτη υποβοήθηση σε διάφορα επίπεδα, που ο ίδιος επιλέγει.

Η αυτονομία φτάνει έως και τα 200 km, με την πλήρη επαναφόρτιση της μπαταρίας να ολοκληρώνεται περίπου εντός 4 ωρών.  Παράλληλα, το γεγονός ότι ο αναβάτης κάνει πετάλι, περιορίζει τις ενεργειακές απαιτήσεις, ενώ ακόμη και αν ο ποδηλάτης επιλέξει να μην έχει ηλεκτρική υποβοήθηση ή αδειάσει η μπαταρία, το e-Bike κινείται κανονικά σαν οποιοδήποτε συμβατικό ποδήλατο.

Προνόμια για την απόκτηση ενός e-Bike

Στο Kosmoride, στο Μαρούσι, οι ενδιαφερόμενοι επωφελούνται από σημαντικά προνόμια για την απόκτηση του ηλεκτρικού ποδήλατου, όπως άτοκες δόσεις, bonus απόσυρσης παλαιού ποδήλατου, επιδότηση αγοράς σε ποσοστό 40% της αξίας του e-Bike με μέγιστο ποσό επιδότησης τα 800 €, εγγύηση μέχρι 5 χρόνια και ασφαλιστική κάλυψη. Ακόμη, παρέχεται πρόσθετος εξοπλισμός, όπως κράνη, σακίδια κ.ο.κ.

Το κόστος απόκτησης, τέλος, ενός ποιοτικού e-Bike εκκινεί από τις 2.000 ευρώ, ενώ ελέω της κρατικής επιδότησης, η τιμή μπορεί να μειωθεί έως 800 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...