Την έπιασαν να “κλέβει” στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης (φωτό)

Το περιστατικό ενεργοποίησε μέχρι και τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη!

  • -
  • -

Έναν όχι ιδιαίτερα τίμιο τρόπο επέλεξε μια κοπέλα προκειμένου να πάρει στα χέρια της το δίπλωμα οδήγησης. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των θεωρητικών εξετάσεων οδηγών στο Μαρούσι, μια αλλοδαπή υποψήφια επιχείρησε να ξεγελάσει τους εξεταστές της μέσω της χρήσης ηλεκτρονικών μέσων.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΤΕ ΧΡΕΙΆΖΕΣΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Η εξεταζόμενη, κίνησε υποψίες γεγονός που οδήγησε τους επιτηρητές στην ειδοποίηση του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής. Κατόπιν επιτόπιου ελέγχου, εντοπίστηκε ειδικό σύστημα μετάδοσης των σωστών απαντήσεων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία της ανάκρισης.



Γ. Πατούλης: Βάζουμε οριστικό τέλος σε φαινόμενα συγκάλυψης

Το περιστατικό… έφτασε μέχρι τα αυτιά του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος κατέκρινε το περιστατικό συγχαίροντας παράλληλα τα στελέχη:

«Δεν εφησυχάζουμε αλλά με την πολύτιμη συνεργασία και ετοιμότητα του προσωπικού μας πατάσσουμε κάθε παράνομη ενέργεια που εντοπίζεται κατά τη διενέργεια των εξετάσεων. Συγχαίρουμε τα στελέχη και στη Διεύθυνση Μεταφορών στον Βόρειο Τομέα Αθηνών για την εγρήγορση και την υπευθυνότητά τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους», ανέφερε χαρακτηριστικά, προτού συμπληρώσει τα εξής:

« Ως Διοίκηση βρισκόμαστε στο στάδιο της επεξεργασίας συστήματος για τη διασφάλιση του αδιάβλητου της εξεταστικής διαδικασίας, την ψηφιοποίηση και την απλοποίηση των διαδικασιών. Βελτιώνουμε την εξυπηρέτηση του πολίτη, βάζουμε οριστικό τέλος σε φαινόμενα συγκάλυψης, διαφθοράς, σε κάθε περιθώριο παρανομίας».

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...