H Ford Mustang Mach-E 1400 εναντίον των κορυφαίων αγωνιστικών “muscle cars” (video)

Ken Block, Vaughn Gittin Jr, Chelsea Denofa και Hailie Deegan στήνουν ένα ξέφρενο “πανηγύρι” μετά από κάλεσμα της Ford

  • -
  • -

Πώς ηχεί στα ανθρώπινα αυτιά ο βρυχηθμός 1.419 αλόγων;

Την ανωτέρω απορία λύνει η Ford Performance, επιστρατεύοντας τον αγωνιστικό της… πύραυλο Ford Mustang Mach-E 1400, ο οποίος παρουσιάστηκε μόλις λίγες ώρες πριν (21/7).

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Youtube βλέπουμε το σκληροπυρηνικό αμιγώς ηλεκτρικό αγωνιστικό μοντέλο των 7 (!) μοτέρ να στήνεται στη γραμμή εκκίνησης μιας πίστας. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι μόνο του, αλλά λίγο από την αίγλη του επιθυμούν να κλέψουν κάποια γνωστά muscle cars.

 

Ο λόγος για τα 2019 Ford Nascar Mustang, 2020 Ford Mustang Shelby GT350 R, 2020 Ford Mustang RTR και Ford Mustang Hoonicorn RTR V2, στο τιμόνι των οποίων συναντάμε τους Ken Block, Chelsea Denofa, Joey Logano, ενώ το γυναικείο φύλο εκπροσωπεί η Hailie Deegan.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ FORD MUSTANG MATCH-E 1400 ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Με τη Mach-E 1400 να είναι… αφημένη στα χέρια του Vaughn Gitting Jr, το σύνολο των δημοφιλών οδηγών ξεχύνεται στην πίστα προσπαθώντας να επισκιάσει το ηλεκτρικό «τέρας». Όπως, μάλιστα, διακρίνεται οι αγωνιζόμενοι καλούνται να περάσουν μέσα από μια σειρά τεστ τελικής ταχύτητας, αεροδυναμικής, handling και drifting.

Η “1.400άρα” δίνει τα διαπιστευτήριά της μέχρι να «χαθεί» μέσα σε ένα σύννεφο καπνού, όπου την περιμένει… η συμβατική Mach-E

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...