Τώρα παίρνεις καινούριο Kia με μηνιαία δόση το 1% της αξίας του αυτοκινήτου

Επιπλέον έχεις 5 χρόνια δωρεάν service και την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση της Kia

  • -
  • -

Θέλεις τη δυναμική ευελιξία του Kia Picanto; Έχεις ερωτευθεί το μοναδικό σχήμα του Kia XCeed; Αναζητάς τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του Kia Rio; Ή μήπως σε ελκύει η πρακτικότητα και το περιπετειώδες DNA του Kia Sportage; Όποιο κι αν είναι το Kia που ονειρεύεσαι, τώρα, μπορείς να κάνεις εύκολα δικό σου με το πρόγραμμα “KiaMovingWithYou”που περιλαμβάνει:

  • ευέλικτη χρηματοδότηση με προκαταβολή από 30%,
  • αποπληρωμή έως 84 μήνες,
  • χαμηλή μηνιαία δόση 1% της αξίας του αυτοκινήτου,
  • 5 χρόνια προνομιακό Δωρεάν Service.

 

Η Kia προσφέρει σε συνεργασία με την Eurobank δύο νέα χρηματοδοτικά προγράμματα με 30% προκαταβολή, δόση το 1% της αξίας του αυτοκινήτου, επιτόκιο 7,5% και περίοδο αποπληρωμής 60 ή 84 μήνες, με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Πιο συγκεκριμένα μπορείς να αποκτήσεις:

το Kia Picanto από 106 ευρώ/μήνα

 

το Kia Rio από 139 ευρώ/μήνα

 

το Kia XCeed από 208 ευρώ/μήνα

 

το Kia Sportage από 223 ευρώ/μήνα

 

Παράλληλα, η Kia ενισχύει την 7ετή εργοστασιακή εγγύηση της με Δωρεάν Service για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ (όποιο από τα δύο λήξει πρώτο). Το πρόγραμμα καλύπτει τα τακτικά και προγραμματισμένα service, όπως αυτά προβλέπονται από τον κατασκευαστή, χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση του πελάτη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως και η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση, το Δωρεάν Service συνοδεύει το αυτοκίνητο και μεταβιβάζεται αυτόματα στο νέο ιδιοκτήτη σε περίπτωση πώλησής του, αυξάνοντας σημαντικά τη μεταπωλητική αξία. To πρόγραμμα ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα Kia.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...