Επίσκεψη στην DS από το Live Showroom

Φέρνει πιο κοντά τα μοντέλα της premium γαλλικής φίρμας, ακόμα και όταν είσαι μακριά

  • -
  • -

Η DS Automobiles είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που παρουσιάζει την αποκλειστική υπηρεσία Live Showroom. Η νέα διαδραστική σας φέρνει μέσω της οθόνης του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή σας, κοντά στα νέα μοντέλα της μάρκας, όσο μακριά και αν βρίσκεστε.

Η νέα υπηρεσία της DS Αutomobiles Hellas επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να δουν τα νέα μοντέλα με αποκλειστικές live περιηγήσεις. Με το νέο Live Showroom της DS Αutomobiles Hellas, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να αλληλεπιδράσει μέσω livechat, ή videoκλήσης με έναν εκπρόσωπο πωλήσεων της DS.

Να κάνει virtual ξενάγηση στο χώρο του DS Store, να ανακαλύψει το αυτοκίνητο της προτίμησής του, το εσωτερικό του, αλλά και κάθε λεπτομέρεια που τον ενδιαφέρει. Μέσα από το DS Live Showroom μπορεί να ορίσει ένα ραντεβού για test drive ή να πληροφορηθεί για τη διαθεσιμότητα και τα προγράμματα αγοράς.

Το DS Live Showroom είναι μια διαφορετική εμπειρία επαφής, αποτελεί το κέντρο της αναπτυσσόμενης “σουίτας” ψηφιακών εργαλείων, που μαζί με το DS Virtual Vision (εικονικός διαμορφωτής) που βρίσκεται στον εκθεσιακό Boutique” χώρο του καταστήματος DS Store Athens, προσφέρει σε κάθε πελάτη DS ένα μοναδικό “ταξίδι εμπειριών” που ανταποκρίνεται στις προσωπικές του ανάγκες. Με τρία απλά βήματα, συνδέεται κανείς στην καινοτόμα αυτή αποκλειστική υπηρεσία της DS Automobiles και παίρνει απαντήσεις σε οποιαδήποτε ερώτηση και αν έχει, σε πραγματικό χρόνο είτε μέσω ηχητικής κλήσης, είτε πληκτρολογώντας.

Κάντε μια virtual επίσκεψη στο DS Live Showroom, όπου η ομάδα των εξειδικευμένων συμβούλων της DS Automobiles είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να σας παρουσιάσει live τα προϊόντα, την προηγμένη τεχνολογία και τις Avant Garde υπηρεσίες που ενσωματώνονται στα μοντέλα της Μάρκας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...