Η Bugatti Chiron Pur Sport επιτέλους έφτασε στις αντιπροσωπείες. Τώρα μπορείτε να την παραγγείλετε…

Οι πιθανοί αγοραστές είδαν για πρώτη φορά το νέο hypercar από κοντά

  • -
  • -

Μετά από καθυστέρηση 4 μηνών, η νέα Bugatti Chiron Pur Sport εμφανίστηκε για πρώτη φορά με σάρκα και οστά μπροστά στο κοινό, στα πλαίσια ενός Ευρωπαϊκού Tour που ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου στο Παρίσι. Το Tour περιλάμβανε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, ενώ πριν από λίγες μέρες το σπάνιο μοντέλο της Bugatti έφτασε στην Ζυρίχη.

Η παρουσίαση του αυτοκινήτου είχε προγραμματιστεί να γίνει στην φετινή έκθεση της Γενεύης αλλά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ακυρώθηκε. Η παραγωγή της Pur Sport θα περιοριστεί σε μόλις 60 μονάδες και θα ξεκινήσει στο δεύτερο μισό του 2020. Η τιμή θα ξεκινάει από τα «μόλις» 3 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς φόρους.

Να θυμηθούμε πως η Bugatti Chiron Pur Sport είναι μία πιο track-focused έκδοση της ήδη υπάρχουσας Chiron. Νέα αεροδυναμικά βοηθήματα και μετατροπές σε τροχούς και ανάρτηση να είναι τα βασικά στοιχεία που την διαφοροποιούν από την γκάμα, ενώ μηχανικά φοράει τον ίδιο κινητήρα 1.500 ίππων με τις πιο «απλές» εκδόσεις, αλλά με την διαφορά ότι στροφάρει υψηλότερα (6,900rpm σε σχέση με τις 6,700 rpm της απλής).

Και σε περίπτωση που το χάσατε χθες, δείτε εδώ τι μπορεί να κάνει η Bugatti Chiron Pur Sport στην πίστα του Nurburgring.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...