“Θέλω να μου χαρίσετε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο”

Την επιθυμία του να του χορηγήσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο έναντι διαφημιστικής προβολής, εξέφρασε στο GOCAR ένας συμπολίτης μας!

  • -
  • -

Με την παρέα μου, όταν κάποιος εκφράζει κάποια παράλογη επιθυμία, έχουμε μια ατάκα που απαντάει στο «Θέλω το τάδε…». Του λέμε, μ’ ένα στόμα «Κι εγώ θέλω μια μπλε Porsche!». Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν μας έστειλε μήνυμα ο Β.Κ. Το δεύτερο που σκέφτηκα ήταν ότι πρέπει να ζητήσω κι εγώ να μου χορηγήσει το GOCAR μια ρυθμιζόμενη ανάρτηση για το αυτοκίνητό μου…

Παρόλα αυτά, δεν είναι ψέμα, και ίσως τελικά, δεν είναι και τόσο κακή ιδέα, αλλά ο κύριος Β.Κ. μας έστειλε ένα μήνυμα με το οποίο ζητάει να συνδράμουμε στην προσπάθειά του να αποκτήσει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για επιχειρηματικούς λόγους!

Βλέπετε, ο Β.Κ. είναι μανάβης στα Γρεβενά, και όντας ενεργός επιχειρηματικά και με το βλέμμα στην εξέλιξη της επιχείρησής του εφαρμόζει ήδη, εδώ και μια 8ετία, υπηρεσία παράδοσης των προϊόντων του για την εξυπηρέτηση των πελατών του. Φαίνεται όμως ότι βλέπει... μπροστά, και επιθυμεί διακαώς να εξελίξει ακόμα περισσότερο τη δουλειά του, συμβαδίζοντας με τις επιταγές της εποχής σχετικά με την οικολογία, την οικονομία και την κατανάλωση.

Αποφάσισε λοιπόν να μας στείλει ένα μήνυμα προκειμένου να βρει χορηγό που θα του παραχωρήσει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για να κάνει τα delivery! Είχε μάλιστα έτοιμο και το… business plan σύμφωνα με το οποίο θα ανταποδώσει το κόστος της δωρεάς στην εταιρεία μέσω της διαφήμισης που θα προσφέρει!


Εμείς, ως GOCAR, του προσφέρουμε αυτό το πρώτο σκαλοπάτι δημοσιότητας για να πετύχει τον στόχο του. Ίσως δεν είναι και το πιο εύκολο να βρει ανταπόκριση, αλλά ο μόνος σίγουρα χαμένος είναι αυτός που δεν δοκιμάζει!

Υ.Γ. Αν δουλέψει αυτό, για να ετοιμάζεστε οι εταιρείες αναρτήσεων!

Σ.σ.: Τα στοιχεία του Β.Κ. βρίσκονται στη διάθεσή μας

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...