Σε αυτό το πορτοκαλί της πάει πολύ!

Η ηλεκτρική Mustang Mach-E σε νέα απόχρωση που την καθιστά ακόμη πιο εντυπωσιακή

  • -
  • -

Αν η σχεδίαση του σπορ ηλεκτρικού SUV δεν σας φαίνεται αρκετή για να κάνει την Mustang Mach-E να μαγνητίζει τα βλέμματα στο πέρασμά της, τότε η Ford είχε μία ιδέα. Το Cyber Orange είναι μεταλλικό χρώμα τριπλής επίστρωσης, εμπνευσμένο από το πορτοκαλί της κλασσικής Mustang.

«Η Mustang έκανε ανέκαθεν τα κεφάλια να γυρίζουν και η Mach-E δεν θα είναι εξαίρεση», δηλώνει ο Dave Pericak, Διευθυντής της Ford Icons. «Ανυπομονούμε να δούμε στους δρόμους το ηλεκτρικό SUV στην έκδοση GT με αυτό το χρώμα». Οι πωλήσεις της πορτοκαλί Mach-E θα αρχίσουν στις ΗΠΑ το επόμενο καλοκαίρι, οπότε κάποια στιγμή το 2021 την περιμένουμε και στην Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Πρόσφατα η Ford ανακοίνωσε ότι ο χρόνος φόρτισης της Mustang Mach-E έχει βελτιωθεί κατά περίπου 30%, σε σχέση με τις αρχικές προσομοιώσεις φόρτισης που είχαν γίνει σε υπολογιστή. Στο ευρωπαϊκό δίκτυο ταχυφορτιστών της IONITY, σε μόλις 10 λεπτά η αυτονομία αυξήθηκε κατά 119 km!

Το στοιχείο αφορά τη Mustang Mach-E με τη μεγάλη μπαταρία (χωρητικότητας 98,8 kWh) και κίνηση στους πίσω τροχούς. Το τετρακίνητο μοντέλο εκτιμάται ότι αποκτά 107 km αυτονομίας εντός 10 λεπτών, ενώ στο ίδιο διάστημα η Mach-E με τη βασική μπαταρία (χωρητικότητας 75,7 kWh) κερδίζει 91 km στην πισωκίνητη έκδοση και 85 km στην τετρακίνητη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...