Το μουσείο της Alfa Romeo ανοίγει ξανά στις 24 Ιουνίου

Ανήμερα των 110ων γενεθλίων της μάρκας και θα αποκαλύψει κρυμμένους θησαυρός

  • -
  • -

Το Μουσείο της Alfa Romeo στο Αρέζε ανοίγει και πάλι για το κοινό στις 24 Ιουνίου, ημέρα που η μάρκα θα συμπληρώσει 110 χρόνια ζωής. Οι εγκαταστάσεις θα ανοίξουν με μια σειρά νέων προδιαγραφών με στόχο τη διασφάλιση της υγείας του κοινού και των εργαζομένων.

Αυτή την ιστορική μέρα, για πρώτη φορά θα επιτραπεί η πρόσβαση του κοινού και στους χώρους αποθήκευσης του Μουσείου, όπου φυλάσσεται μια κρυφή συλλογή που περιλαμβάνει περισσότερα από 150 οχήματα, δεκάδες κινητήρες, θαλάσσια σκάφη και αεροσκάφη, εκατοντάδες μοντέλα αυτοκινήτων, βραβεία και έργα τέχνης και άλλα πολλά μοναδικά εκθέματα.

Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να παρελάσουν με την Alfa Romeo τους στην πίστα των εγκαταστάσεων του Μουσείου, ενώ το παρόν θα δώσει και η νέα συλλεκτική Giulia GTA που δημιουργήθηκε με αφορμή τα 110 χρόνια της μάρκας. 

Για να γιορτάσουν τα 110α γενέθλια της αγαπημένης τους μάρκας, οι φίλοι της Alfa Romeo θα μπορέσουν να οδηγήσουν τα αυτοκίνητα τους στην πίστα του Μουσείου στις 24 Ιουνίου, αλλά και να γνωρίσουν από κοντά τη νέα Giulia GTA, την έκδοση περιορισμένης παραγωγής του δυναμικού μοντέλου που δημιουργήθηκε με αφορμή την 110η επέτειο από τη γέννηση της μάρκας.

Παράλληλα το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί μετά τα γενέθλια στις 27 και 28 Ιουνίου, η Alfa Romeo έχει ετοιμάσει ειδικές εκδηλώσεις όπου θα παρουσιαστούν σε βάθος οι ιστορίες του πρωτότυπου Spider Monoposto και της 164 Q4. Ειδικότερα στην περίπτωση του 4κινητου sedan, θα υπάρχει και μοντέλο του αυτοκινήτου σε τομή, έτσι ώστε το κοινό να ανακαλύψει όλα τα χαρακτηριστικά του πρωτοποριακού συστήματος μετάδοσης. 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...