Τέλος στο άγχος της αυτονομίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η Lightning Systems φέρνει μία αποτελεσματική λύση για επαγγελματικούς στόλους που θέλουν ένα ηλεκτρικό μέλλον

  • -
  • -

Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων, είναι η περιορισμένη αυτονομία καθώς και οι λιγοστοί σταθμοί φόρτισης. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για επαγγελματικά οχήματα που κάνουν πολλά χιλιόμετρα καθημερινά.

Lightning Mobile είναι η απάντηση στο πρόβλημα αυτό, η οποία έρχεται από την αμερικάνικη Lightning Systems. Μιλάμε για μία κινητή μονάδα φόρτισης, σκοπός της οποίας είναι η διευκόλυνση των εταιριών που χρησιμοποιούν φορτηγά, βαν κτλ., καθώς οι ανάγκες τους σε κατανάλωση ενέργειας και επαναφόρτισης είναι μεγαλύτερες.

Το Lightning Mobile είναι μια μεγαλύτερη εκδοχή των κινούμενων μονάδων φόρτισης που ήδη υπάρχουν για αυτοκίνητα και ηλεκτρικά ποδήλατα. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες βαρέων οχημάτων.

Εκτός από το να διασώσει κάποιο όχημα το οποίο ξέμεινε στον δρόμο, οι κατασκευαστές δηλώνουν πως η κινητή τους μονάδα μπορεί να βοηθήσει περιοχές στις οποίες δεν υπάρχουν ακόμα υποδομές για ταχεία φόρτιση.

Η μονάδα μπορεί να κινηθεί με τρέιλερ. Εναλλακτικά, είναι δυνατή η τοποθέτηση της στο χώρο φόρτωσης ενός μεσαίου ή μεγάλου van, όπως π.χ. το Ford Transit.

Αυτή τη στιγμή το Lightning Mobile κοστίζει 259.000 δολάρια για αγορά και 5.000 δολάρια για μηνιαία ενοικίαση. Προς το παρόν προσφέρεται σε επαγγελματίες και κυβερνητικούς στόλους οχημάτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...