Η μεγαλύτερη δημοπρασία vintage τρακτέρ στον κόσμο

Μερικά χρονολογούνται από το 1911 και έχουν κινητήρα ατμού

  • -
  • -

Με τον κόσμο να μην έχει ανακάμψει πλήρως από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη τους τελευταίους μήνες, μαθαίνουμε ότι στην άλλη μεριά του Ατλαντικού διοργανώνεται μία τεράστια εκδήλωση για τους φίλους της καλλιέργειας στα μέσα Ιουνίου. ’GONE FARMIN’ ο τίτλος αυτής και θα φιλοξενήσει την μεγαλύτερη δημοπρασία κλασικών κομματιών από τον κόσμο της καλλιέργειας, όπως τρακτέρ, pick-up φορτηγά, πινακίδες και άλλα πολλά. Θα υπάρχουν πολλά συλλεκτικά κομμάτια, εκ των οποίων μερικά χρονολογούνται από το 1911 και διαθέτουν κινητήρες ατμού.

Μεγάλη έμφαση έχει δοθεί στον τομέα της υγιεινής, όπως μας ενημερώνουν οι διοργανωτές. Για αρχή, όλο το event μεταφέρθηκε σε εξωτερικό χώρο, διαμορφωμένο με στόχο να μπορούν να τηρηθούν οι κανόνες του social distancing. Μάσκες για το προσωπικό και σταθμοί αντισηπτικών είναι μερικά από τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Χαιρόμαστε να βλέπουμε προσπάθειες επαναφοράς της κοινωνίας σε φυσιολογικούς ρυθμούς, όπως αυτή, που πρώτος παράγοντας είναι η ασφάλεια όσων παρευρεθούν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...