Η Volvo σου πηγαίνει το αυτοκίνητο για service

Μια νέα υπηρεσία παρουσιάζει η Volvo, παραλαβής και παράδοσης αυτοκινήτου για service

  • -
  • -

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Volvo Valet και παρέχει στους πελάτες της εταιρείας τη δυνατότητα να κάνουν την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου τους χωρίς να επισκεφθούν οι ίδιοι το συνεργείο. Αυτή η υπηρεσία θα είναι σύντομα διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά, μέσω μιας εφαρμογής που είναι διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android.

Η premium αυτή υπηρεσία είναι ήδη διαθέσιμη στην ΗΠΑ, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, με τη Βρετανία να είναι η πρώτη χώρα της Γηραιάς Ηπείρου στην οποία εφαρμόστηκε εδώ και δύο περίπου εβδομάδες.

Πως λειτουργεί όμως το Volvo Valet service. Ο πελάτης επικοινωνεί με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo για ραντεβού, το αυτοκίνητο παραλαμβάνεται από την τοποθεσία που επιθυμεί ο πελάτης, στην προγραμματισμένη ημέρα και ώρα και αφού γίνει η συντήρηση, επιστρέφεται.

“Με το Volvo Valet service, προσφέρουμε στους πελάτες την ευελιξία και την πρακτικότητα που χρειάζονται σε αυτή την απαιτητική εποχή”, δήλωσε ο Björn Annwall (Μπγιόρν Άνβαλ), Επικεφαλής EMEA της Volvo Cars. “Είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πώς στη Volvo θέτουμε πάντοτε στο επίκεντρο όσων κάνουμε την ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των ανθρώπων”.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...