Drive in στην Αττική: Πού μπορείς να δεις ταινίες και συναυλίες μέσα από το αυτοκίνητό σου

Κινηματογραφικές προβολές αλλά και συναυλίες – Πώς θα κλείσεις θέση

  • -
  • -

Ο κορονοϊός άλλαξε τις συνήθειές μας, ακόμη και στο πώς διασκεδάζουμε. Η Ελλάδα ακολουθεί το παράδειγμα άλλων χωρών και επαναφέρει στον τομέα της ψυχαγωγίας τις εκδηλώσεις drive in. Ο λόγος είναι προφανής: μπορείς να φθάσεις στο χώρο, να παρακολουθήσεις την προβολή ταινίας ή τη συναυλία και να αποχωρήσεις, χωρίς να βγεις από το αυτοκίνητό σου και την ασφάλεια που αυτό προσφέρει.

Ήδη έχουν προγραμματιστεί οι πρώτες εκδηλώσεις για την ερχόμενη εβδομάδα, από Δήμους αλλά και οργανισμούς.


Γλυφάδα Τρίτη 2 Ιουνίου 9μμ  – συναυλία με την Νατάσα Θεοδωρίδου

Το 1ο Drive in Φεστιβάλ της Γλυφάδας είναι γεγονός! Ξεκινάμε την Τρίτη 2 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, με μεγάλη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς και θα ανοίξει τις εκδηλώσεις του Drive in Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο Α΄ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ. Παρέα της, ο μοναδικός Παντελής Καναράκης. Έτσι, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα υπέροχα τραγούδια της Νατάσας και να γελάσουν με το απίθανο χιούμορ του ταλαντούχου ηθοποιού.

Οι κρατήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά, από Πέμπτη 28 Μαϊου, στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας www.glyfada.gr/drivein


Λυκαβηττός Τετάρτη 3 Ιουνίου 9μμ – προβολή ταινίας «Για όλα φταίει το γκαζόν»

Η Hellas Direct, η digital ασφαλιστική αυτοκινήτου, συντονίστηκε με τον En Lefko 87.7  για να γίνει πραγματικότητα το 4ο Athens Drive In Cinema! Την Τετάρτη 3 Ιουνίου στον Λυκαβηττό, θα προβληθεί η - κλασική πλέον - γαλλική κωμωδία "Για όλα φταίει το Γκαζόν" κι εσύ μπορείς να γίνεις ένας από τους τυχερούς που θα την παρακολουθήσει από το αυτοκίνητό του! Με φίλους και με ασφάλεια.

Πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο για να λάβετε μέρος στην κλήρωση για εισιτήρια

https://www.facebook.com/events/199937347696666

Η κλήρωση θα γίνει Δευτέρα 1/6 και οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και μέσω γραπτού μηνύματος.


Χαϊδάρι 6 Ιουνίου 9μμ – προβολή ταινίας «Black Panther»

Η προβολή της ταινίας θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουνίου, στις 9 μμ, στην περιοχή της Αφαίας. Περισσότερες πληροφορίες στο www.haidari.gr και στα γραφεία του Δήμου Χαϊδαρίου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...