Δωρεάν οι διχρωμίες και το μεταλλικό χρώμα στο νέο Renault Captur

Η νέα γενιά του B-SUV είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα με κινητήρες βενζίνης, diesel και υγραερίου

  • -
  • -

Με μία προσφορά που φθάνει σε όφελος τα 1.000 ευρώ, συνοδεύει η Teoren Motors το λανσάρισμα του νέου Captur στην ελληνική αγορά. Για την περίοδο του λανσαρίσματος, το B-SUV της Renault διατίθεται με δώρο το χρώμα (μεταλλικό και διχρωμίες). Υπενθυμίζεται ότι το Captur καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και από 3 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τον turbo βενζίνης 1.0 TCe 100 ίππων, τον ίδιο κινητήρα με διπλό καύσιμο (βενζίνης-υγραέριο), τον 1.3 TCe με 130 ίππους ή 155 ίππους, καθώς και τους diesel 1.5 Blue dCi, με 95 ή 115 ίππους.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ CAPTUR

Το Captur αποτελεί μία από τις κορυφαίες προτάσεις της κατηγορίας του, αναφορικά με τις δυνατότητες εξατομίκευσης. Πάνω από 11 χρώματα για το αμάξωμα και 5 επιλογές για την οροφή και τους πλευρικούς καθρέφτες, είναι διαθέσιμα, ενώ τώρα προσφέρονται 3 ακόμα χρωματικές επιλογές για τις εμπρός και πίσω προστατευτικές ποδιές και τα πλευρικά προστατευτικά στο κάτω μέρος των θυρών. Συνολικά, προσφέρονται πάνω από 90 συνδυασμούς εξατομίκευσης.

Αντίστοιχα, στο εσωτερικό του Captur διατίθενται 7 πακέτα διαμόρφωσης:

4 πακέτα για τους αεραγωγούς και τη βάση του μοχλού των ταχυτήτων & 3 πακέτα για  τα πάνελ των θυρών, το ταμπλό και τις ταπετσαρίες. Συνολικά, το All-new Renault CAPTUR προσφέρει μέχρι και 18 συνδυασμούς εσωτερικής διακόσμησης. Αυτοί συμπληρώνονται από τις 8 επιλογές αποχρώσεων φωτισμού του εσωτερικού. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΕΟ RENAULT CAPTUR

Στη λίστα συστημάτων ασφαλείας του Captur περιλαμβάνεται πληθώρα τεχνολογιών υποβοήθησης του οδηγού, είτε στο βασικό (αυτόνομο φρενάρισμα με ανίχνευση οχημάτων, πεζών και ποδηλατών) ή στον προαιρετικό εξοπλισμό (σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης Highway & Traffic Jam Companion). Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, το Captur βραβεύτηκε με 5 αστέρια από τον οργανισμό Euro NCAP.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...