Video Δοκιμή – Πώς είναι το νέο Volkswagen Golf στο δρόμο;

Για το διαχρονικό σημείο αναφοράς στα μικρομεσαία ο πήχης των προσδοκιών μπαίνει ψηλά. Πώς καταφέρνει να ανταποκριθεί το Golf στην 8η γενιά του;

  • -
  • -

Το νέο Golf χαρακτηρίζεται από τη συνέπεια πετυχημένης οδικής συμπεριφοράς που συνδυάζεται με σωστά σε αντοχή και απόδοση φρένα και ένα πακέτο που πουσάρει την εμπιστοσύνη. Σου μεταφέρει γενικά στιβαρή αίσθηση, προσαρμοστικότητα και υψηλά περιθώρια πρόσφυσης. Η ευθυβολία ακόμα και με ταχύτητες τελικής είναι στα υψηλά δεδομένα του, ενώ η κορυφαία κύλιση και η ποιοτική απόδοση της ανάρτησης είναι στοιχεία που έρχονται από μια κατηγορία πάνω.

Παράλληλα, ο 1.500άρης eTSI δηλώνει την ήπια υβριδική βοήθεια που αναζητά η απόδοση, η οικονομία και ο περιορισμός των ρύπων. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, αποδίδει 150 ίππους και 250 Nm ροπής και προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις: 0-100 km/h σε 8,5 sec και τελική ταχύτητα 224 km/h.

Στην πράξη επιταχύνει ζωηρά χωρίς να σπαταλά καύσιμο, λειτουργεί υποδειγματικά με το σύστημα coasting που απενεργοποιεί τον κινητήρα σε συνθήκες χαμηλού φορτίου (προκειμένου να μειώνει την κατανάλωση) και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή μπορείς να κινείσαι γρήγορα με το trip computer να κλειδώνει ανάμεσα στα 7 με 8 lt/100km. Αν είσαι προσεκτικός θα είσαι σβέλτος με 6 - 6,5 lt/100 km. Και πάλι όμως το mild hybrid σύστημα του Golf δουλεύει αθόρυβα και υλοποιεί το καθήκον του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ VIDEO ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN GOLF

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ VOLKSWAGEN GOLF 1.5 eTSI

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ VOLKSWAGEN GOLF

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...