640 ευρώ για ένα σετ ελαστικών: Εσύ θα τα έδινες για το αυτοκίνητο ή για το Mac Pro;

Το Apple Mac Pro Wheels Kit περιλαμβάνει ένα σετ τεσσάρων τροχών, ένα εξάγωνο κλειδί και οδηγίες εγκατάστασης

  • -
  • -

Με 699 δολάρια (περίπου 640 ευρώ) ο κάτοχος ενός μικρομεσαίου αυτοκινήτου μπορεί να αγοράσει ένα σετ ελαστικών και να του μείνουν κάποια χρήματα (λίγα ή αρκετά) στην τσέπη. Με τα ίδια χρήματα (699 δολάρια) ο κάτοχος του Mac Pro μπορεί να αποκτήσει το σετ «ελαστικών» για τον υπολογιστή του ή αλλιώς το Apple Mac Pro Wheels Kit, η διάθεση του οποίου ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες η Apple.

Ναι, δεν είναι η πρώτη φορά που η αμερικανική εταιρεία προσφέρει ένα υπερτιμημένο προϊόν. Αλλά αυτή τη φορά νομίζουμε ότι ξεπέρασε τον εαυτό της. Στη συσκευασία του Mac Pro Wheels kit ο καταναλωτής εκτός των τεσσάρων τροχών θα βρει και ένα εξάγωνο κλειδί και οδηγίες εγκατάστασης.

Η αρχική τιμή των 699 δολαρίων πέφτει στα 399 δολάρια αν κάποιος που θα σπεύσει να αποκτήσει ένα καινούριο Mac Pro, προσθέσει στην αγορά και το kit, με την αμερικανική εταιρεία να αφαιρεί το κόστος των ποδιών (300 δολάρια). Παράλληλα με το Mac Pro Wheels Kit η εταιρεία διαθέτει και το Mac Pro Feet Kit (δηλαδή το κιτ με τα ποδαράκια για σταθερή τοποθέτηση του υπολογιστή) στην τιμή των 299 δολαρίων.

Πηγή: deasy.gr

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...