“Πασχαλινά αυγά” στα αυτοκίνητα της Jeep

Τι ειναι οι εκπλήξεις “Easter Eggs” που βρίσκονται διάσπαρτες στα μοντέλα της Jeep;

  • -
  • -

Από έμπνευση και δημιουργικότητα διακρίνονται οι σχεδιαστές της Jeep, οι οποίοι έχουν κάνει παράδοση τις μικρές σχεδιαστικές εκπλήξεις που ονομάζουν “Easter Eggs”. Ιδιαίτερα μοτίβα, κρυμμένα καλά, απαιτούν έντονη προσοχή για να τα ανακαλύψεις, χαρίζουν πρωτοτυπία, με μια δόση χιούμορ μαζί.

Διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο, και τα βρίσκει κανείς τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Κάποτε ήταν απλώς κάτι ξεχωριστό σε ένα εμφανές σημείο του αυτοκινήτου, αλλά τώρα εξελίχθηκαν σε ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά ενός Jeep.

Άλλες φορές η έμπνευση έρχεται από την ιστορία της φίρμας, όπως οι γρίλιας με τις επτά κάθετες γραμμές στην επένδυση της πόρτας του χώρου αποσκευών, ή το σχέδιο ενός Willys MB που βρίσκεται στο τροχό του Wrangler. Ωστόσο, έμπνευση μπορεί να αποτελέσει και η φύση και οι μύθοι όπως για παράδειγμα το σχέδιο του τέρας του Λοχ Νες που κανείς μπορεί να παρατηρήσει στο πίσω παρμπρίζ, ενός εκ των πλέων δημοφιλών μοντέλων της μάρκας, με την εταιρεία να αφήνει σε εσάς την αναζήτηση προς ανακάλυψή τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...