Πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων το Πάσχα σκέφτονται στο Μαξίμου

Το μέτρο θα ισχύσει από το βράδυ της Ανάστασης (Μ. Σάββατο) και ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα, αν τελικά εφαρμοστεί

  • -
  • -

Το σενάριο της πλήρους απαγόρευσης κυκλοφορίας των οχημάτων το βράδυ της Ανάστασης και ανήμερα το Πάσχα έχει πέσει στο τραπέζι του πρωθυπουργικού γραφείου. Σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, αν τελικό εφαρμοστεί το μέτρο, θα τεθεί σε ισχύ από τις 8 το βράδυ της Ανάστασης (Μεγάλο Σάββατο) που κλείνουν τα καταστήματα και για όλη τη μέρα του Πάσχα (Κυριακή).

Όπως δήλωσε την Δευτέρα ο κ. Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα δεν επιτρέπονται μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων, ώστε να αποφευχθούν συνωστισμοί που μπορεί να δημιουργήσουν νέες εστίες μετάδοσης του κορονοϊού. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ήδη σχεδιασμός για ενίσχυση των ελέγχων τις δύο αυτές ημέρες καθώς η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πιο κρίσιμη.

Όλα δείχνουν πάντως πως, όποια νέα μέτρα ανακοινωθούν, θα είναι εκτός απροόπτου και τα τελευταία καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρωθυπουργού στο τελευταίο του διάγγελμα, σχεδιάζεται ήδη η επόμενη φάση, της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Κορονοϊός: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο οδηγός (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

#μένουμε_ σπίτι
#φρενάρουμε_τον_ιό


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...