Παρακολουθήστε το παρασκήνιο της δημιουργίας ενός αυτοκινήτου

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το Youtube, η DS Automobiles σας προσκαλεί στο Backstage

  • -
  • -

Κατά τη διάρκεια της ελεγχόμενης κυκλοφορίας, η DS Automobiles προχώρησε στη δημιουργία μίας νέας σειράς επεισοδίων, που σχετίζονται με τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου. Στην πρώτη, μπορούμε να διαπιστώσουμε τον τρόπο με τον οποίο 15 άτομα συνεργάζονται και λειτουργούν κατά τη διάρκεια της σύλληψης, της σχεδίασης και της προϊοντικής τοποθέτησης ενός νέου μοντέλου. Μέσα από τα βίντεο, μπορούμε να πρακολουθήσουμε τις δυσκολίες, αλλά και τον τρόπο που χειρίζονται τις καταστάσεις σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Ξεκινώντας από τη σχεδίαση, την εξέλιξη και την μηχανολογική του προσέγγιση, για να καταλήξουμε στην κατασκευή έως και την πώληση. Με αυτόν τον τρόπο, αποκαλύπτεται μεγάλο μέρος των… μυστικών των ανθρώπων της DS Automobiles.

Η δεύτερη σειρά θα έχει γενικό τίτλο «Did you know?» και ουσιαστικά μας προσφέρει μία εικόνα και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για άγνωστες λεπτομέρειες των μοντέλων και των υπηρεσιών της γαλλικής εταιρείας. Η πρώτη σειρά επεισοδίων, προβάλλεται ήδη από την Παρασκευή 3 Απριλίου και μπορείτε να τα παρακολουθήσετε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της DS Automobiles.

Facebook:   https://www.facebook.com/DSGreeceOfficial/

Instagram: https://www.instagram.com/ds_greece/
LinkedIn:     https://www.linkedin.com/company/ds-automobiles-hellas 

Youtube:     https://www.youtube.com/channel/ds_greece

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...