#μένουμε_σπίτι: Car Movies – The Italian Job

Κλασσική αστυνομική ταινία δράσης, με τον Michael Caine σε έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους ρόλους του και τα Mini Cooper να πρωταγωνιστούν στους δρόμους του Τορίνο

  • -
  • -


Διανομή

1969

Σκηνοθεσία
Petter Collinson

Πρωταγωνιστές
Michael Caine, Noel Coward, Benny Hill, Raf Vallone, Tony Beckley, Rossano Brazzi

Διάρκεια
99 λεπτά

Υπόθεση
The Italian Job (1969): Αμέσως μετά την αποφυλάκιση του, ο Charlie Crocker (Michael Kane) βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Τη μεγαλύτερη ληστεία του αιώνα που θα κάνει τον ίδιο και τους συνεργάτες του πλουσιότερους κατά 4 εκ. δολάρια.

Η ιστορία
Ο Charlie Crocker αποφυλακίζεται και επισκέπτεται τη χήρα φίλου του και εγκληματία, ο οποίος πριν από λίγες μέρες είχε δολοφονηθεί από τη μαφία. Εκείνη του εκμυστηρεύεται, ότι ο άντρας της είχε ετοιμάσει ένα σχέδιο για μία ληστεία της τάξεως των 4 εκατομμυρίων δολαρίων σε χρυσό. Στοιχείο που τον έφερε στο στόχαστρο της μαφίας. Ο Crocker βρίσκει χρήματα να υποστηρίξει το σχέδιο του, τους συνεργάτες που θα τον συντροφεύσουν και μαζί τρία Mini Cooper S. Τα τελευταία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφού ουσιαστικά θα αποτελέσουν το μέσο με το οποίο σχεδιάζουν να ξεφύγουν με το χρυσό.

Τι λέει το GOCAR
Κλασσική αστυνομική ταινία δράσης, με τον Michael Caine σε έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους ρόλους του. Τα Mini Cooper έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, προσφέροντας εντυπωσιακές σκηνές καταδιώξεων, αλλά και σταντ που έμειναν στην ιστορία.

Δείτε το trailer
https://www.youtube.com/watch?v=Z0uN32GV1_c

#μένουμε_σπίτι
#φρενάρουμε_τον_ιό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...