Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Renault Captur στην Ελλάδα

Διαθέσιμη με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και υγραερίου η δεύτερη γενιά του γαλλικού B-SUV

  • -
  • -

Τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του νέου Captur, ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Renault. Η δεύτερη γενιά του μικρού SUV βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B και εφοδιάζεται με πλούσια γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel. Μάλιστα το Captur είναι διαθέσιμο και σε εργοστασιακή έκδοση διπλού καυσίμου, βενζίνης και υγραερίου (LPG).

Οι τιμές του νέου Captur αρχίζουν από τα 16.880 ευρώ, με τον turbo 1.0 TCe 100 ίππων και το επίπεδο εξοπλισμού Authentic. Η λίστα περιλαμβάνει επίσης τον 1.0 TCe 100 ίππων βενζίνης-LPG (από 17.680 €), τον 1.3 TCe με 130 ίππους (από 20.800 €) και 155 ίππους (32.880 € στην πολυτελή έκδοση Initiale Paris), καθώς και τους diesel 1.5 Blue dCi, με 95 (από 19.550 €) και 115 ίππους (από 20.850 €).

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ CAPTUR

Στη λίστα συστημάτων ασφαλείας του Captur περιλαμβάνεται πληθώρα τεχνολογιών υποβοήθησης του οδηγού, είτε στο βασικό (αυτόνομο φρενάρισμα με ανίχνευση οχημάτων, πεζών και ποδηλατών) ή στον προαιρετικό εξοπλισμό (σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης Highway & Traffic Jam Companion). Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, το Captur βραβεύτηκε με 5 αστέρια από τον οργανισμό Euro NCAP.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΕΟ RENAULT CAPTUR


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...