#μένουμε_σπίτι: Car Movies – Christine

Μία δαιμονισμένη Plymouth που κυνηγάει έφηβους στα τέλη της δεκαετίας του ’78, σε σκηνοθεσία του John Carpenter

  • -
  • -

Διανομή
1983

Σκηνοθεσία
John Carpenter

Πρωταγωνιστές
Keith Gordon, John Stockwell, Alexandra Paul, Robert Prosky

Διάρκεια
110 λεπτά

Υπόθεση
Christine (1983): Μία σατανική Plymouth Fury με το όνομα Christine, καταλήγει στα χέρια ενός έφηβου. Το αυτοκίνητο έχει δική του… προσωπικότητα και δολοφονικά ένστικτα. Ένα από τα κορυφαία θρίλερ της δεκαετίας του ’80, σε σκηνοθεσία του John Carpenter και βασισμένο στο βιβλίο του κορυφαίου συγγραφέα τρόμου Stephen King.

Η ιστορία
Όλα ξεκινούν το 1957, όταν από τη γραμμή παραγωγής βγαίνει μία ολοκαίνουργια απαστράπτουσα Plymouth Fury. Λίγες στιγμές αργότερα, ένας εργάτης χάνει το χέρι του, ενώ ακόμα ένας πέφτει νεκρός από το εσωτερικό της. Αμέσως μεταφερόμαστε στα τέλη της δεκαετίας του ’80, όπου ένας νεαρός αποφασίζει να αγοράσει το πρώτο του αυτοκίνητο. Και τι επιλέγει για κακή του τύχη; Τη γνωστή Fury, η οποία βρίσκεται εγκαταλελειμμένη στο γκαράζ του κατόχου της. Ο τελευταίος του αναφέρει ότι την αποκαλεί Christine.. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο νεαρός αλλάζει χαρακτήρα και στυλ επηρεασμένος από το δαιμονισμένο αυτοκίνητο, το οποίο έχει έντονη δίψα για φόνο!

Τι λέει το GOCAR
Cult θρίλερ της δεκαετίας του ’80, από τον μετρ του είδους John Carpenter που ευθύνεται και για το φημισμένο «Halloween», σε μία ιδέα του κορυφαίου Stephen King. Συνδυασμός που… σκοτώνει, όπως και η Plymouth Fury του ’58 με το όνομα Christine.   

Δείτε το trailer
https://www.youtube.com/watch?v=9aU5l2e9YlQ
#μένουμε_σπίτι
#φρενάρουμε_τον_ιό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...