Αποκάλυψη για το νέο Peugeot 508 PSE

Η Peugeot δημοσιοποίησε τις πρώτες εικόνες του υβριδικού 508 με ισχύ 400 ίππων!

  • -
  • -

Μία πρώτη γεύση από το εντυπωσιακό 508 PSE μας προσφέρει η Peugeot δημοσιοποιώντας μία σειρά από φωτογραφίες του εντυπωσιακού και ισχυρού σεντάν. Πρόκειται για την πρώτη έκδοση της σειράς Peugeot Sport Engineering, η οποία με χρήση υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρων αποδίδει συνδυαστικά 400 ίππους!

Το συγκεκριμένο μοντέλο είχε παρουσιαστεί στην περσινή έκθεση της Γενεύης ως πρωτότυπο, αλλά σήμερα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να περάσει στη γραμμή παραγωγής. Περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν έχουν γνωστοποιηθεί, με τους Γάλλους να αποκαλύπτουν ότι για τα πρώτα 100 χιλιόμετρα από στάση χρειάζονται μόλις 4,3 δευτερόλεπτα.

Η παρουσία των δύο ηλεκτροκινητήρων υποδηλώνει ότι η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς, χωρίς κάτι τέτοιο να είναι επιβεβαιωμένο. Φυσικά, το 508 PSE θα έχει και σημαντικές διαφοροποιήσεις όσον αφορά το αμάξωμα και το στήσιμο του, αφού θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στα δυναμικά του χαρακτηριστικά. Αν και ακόμα είναι νωρίς, τουλάχιστον σχεδιαστικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ PEUGEOT 508 GT LINE

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...