4,5 εκατομμύρια μηνύματα στο 13033 σε 3 μέρες!

  • -
  • -

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σχεδόν 4,5 εκατομμύρια μηνύματα κατ’ εξαίρεσης μετακίνησης διεκπεραίωσε η υπηρεσία 13033 το πρώτο τριήμερο της εφαρμογής της. Αριθμός που μαρτυρά ότι οι Έλληνες στρέφονται μαζικά στη συγκεκριμένη υπηρεσία για τις μετακινήσεις τους.

Ειδικότερα, στο πρώτο 24ωρο λειτουργίας διεκπεραιώθηκαν 1,3 εκατομμύρια έγκυρα μηνύματα SMS, αριθμός που αντιστοιχεί στο 65% των συνολικών μηνυμάτων που έλαβε η υπηρεσία. Το υπόλοιπο 35% ήταν είτε spam μηνύματα είτε είχαν λάθος δομή, οπότε δεν μπόρεσαν να διεκπεραιωθεί το αίτημα του χρήστη.

Πολύ καλύτερη ήταν η εικόνα των επόμενων δύο ημερών, όπου τα έγκυρα μηνύματα που διεκπεραιώθηκαν έφθασαν το 85% του συνόλου των μηνυμάτων της υπηρεσίας, δείγμα ότι οι πολίτες εξοικειώνονται γρήγορα με την υπηρεσία. Το δεύτερο 24ωρο διεκπεραιώθηκαν 1,8 εκατομμύρια SMS, μία αύξηση 38,5% σε σχέση με την πρώτη ημέρα, ενώ την 3η μέρα, που κατά κύριο λόγο αφορά την αργία της 25ης Μαρτίου, το 13033 διεκπεραίωσε 1,3 εκατ. έγκυρα μηνύματα.

Σημειώνεται ότι οι οδηγίες για τη σύνταξη μηνύματος και αποστολή του στο 13033 είναι διαθέσιμες στη σχετική ενότητα του forma.gov.gr, ενώ η αποστολή SMS στο 13033 δεν έχει χρέωση.

ΠΗΓΗ: DEASY.gr

#μένουμε_ σπίτι
#φρενάρουμε_τον_ιό

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κορονοϊός: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο οδηγός (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...