Δες Live κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή την κόντρα των κορυφαίων οδηγών αγώνων

The next best thing, θα μπορούσε να πει κανείς, αφού η πραγματικοί αγώνες θα αργήσουν ακόμη

  • -
  • -

Ορκισμένοι να προσφέρουν συναγωνισμό και θέαμα στους οπαδούς τους, adrenaline junkies και οι ίδιοι, οι κορυφαίοι οδηγοί αγώνων περνούν δύσκολα αυτή την εποχή. Ασφυκτιούν από τον εγκλεισμό όσο και εμείς. Και ακόμη περισσότερο από την έλλειψη της αγωνιστικής δράσης. Μόνη διέξοδος οι online αγώνες.

Ο Jos Verstappen, βετεράνος οδηγός F1 και πατέρας του Max, σημερινού αστέρα της Red Bull, μας άνοιξε τα μάτια με προσωπικό του μήνυμα! Στην Ολλανδία αναπτύσσεται έντονη online αγωνιστική δραστηριότητα την οποία μπορούμε να απολαύσουμε μπαίνοντας στο live.teamredline.com.

Οι αγώνες γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή βράδυ στις 22:00 ώρα Ελλάδας. Δύο αγώνες, σε πίστες και με αυτοκίνητα που αποκαλύπτονται μόνο λίγα λεπτά νωρίτερα. Έτσι, με ελάχιστη προπόνηση, οι επαγγελματίες οδηγοί καλούνται να δείξουν εκτός από ταχύτητα και ταλέντο προσαρμογής. The next best thing, θα μπορούσε να πει κανείς, αφού η πραγματικοί αγώνες θα αργήσουν ακόμη.

«Η λίστα των συμμετοχών περιλαμβάνει αληθινούς επαγγελματίες οδηγούς», λέει ο Jos. Εννοώντας ότι σε αυτόν τον αγώνα δεν συμμετέχουν eRacers. «Θα είναι ο Max (Verstappen) και o Lando Norris από την F1, o Giedo Vander Garde, o Antonio Felixda Costa (Formula E), o Stoffel Vandoorne (πρώην F1 και τώρα Formula E), o Nelson Piquet (πρώην F1 και τώρα Formula E), o Dani Juncadella (DTM), o Bruno Spengler (πρωταθλητής DTM), o Martin Tomcyk (DTM), o Mike Rockenfeller (DTM), o Rene Rast (DTM), o Juan Montoya (βετεράνος F1, Indy, NASCAR) και ο Felipe Nasr (πρώην F1)».

«Συμμετέχουν ακόμη ονόματα από την F2 (Louis Delatraz και Luca Ghiotto) και πολλοί ακόμη από άλλες κατηγορίες όπως F3, GT, LMP2 ή Porsche Supercup. Άλλοι Ολλανδοί που συμμετέχουν εκτός του Verstappen είναι οι Richard Verschoor (F3), Bent Viscaal (F3), Nicky Catsburg (GT), Job van Uitert (LMP2), Niels Langeveld (WTCR) και Larry ten Voorde (Porsche)».

#μένουμε_σπίτι

#φρενάρουμε_τον_ιό

Το μήνυμα του Jos Verstappen:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...