Πανίσχυρη η νέα Mercedes-AMG GLE 63 S!

Η Mercedes παρουσίασε την κορυφαία εκδοχή της GLE, η οποία εντυπωσιάζει με τις προδιαγραφές της, διαθέτοντας και υβριδική τεχνολογία

  • -
  • -

H GLE, το εντυπωσιακό crossover coupe της Μercedes, αποκτά ισχυρότερη καρδιά και μαζί με τα χαρακτηριστικά AMG σκληροπυρηνικό χαρακτήρα. Η AMG GLE 63 S εφοδιάζεται με το γνωστό 4λιτρο βενζινοκινητήρα με τα δύο τούρμπο, ο οποίος για την περίσταση συνδυάζεται με το γνωστό ήπιο υβριδικό σύστημα στα 48V ΕQ Boost. Ο οκτακύλινδρος κινητήρας αποδίδει 612 ίππους και 850(!) Nm ροπής, με το υβριδικό σύστημα να προσθέτει επιπλέον 22 ίππους και 250 Nm ροπής κατά τη διάρκεια της εκκίνησης ή στις απότομες ενδιάμεσες επιταχύνσεις. Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου εννιά σχέσεων. Οι επιδόσεις της φυσικά είναι καταιγιστικές, αφού για τα πρώτα 100 χλμ. από στάση χρειάζονται 3,7 δευτερόλεπτα, με την τελική της ταχύτητα να αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα.


Το εντυπωσιακό crossover αναμένεται να προσφέρει κορυφαία ποιότητα κύλισης, όπως έχουμε συνηθίσει από τα μοντέλα της Mercedes, εφόσον διαθέτει ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Μάλιστα, ανάλογα με την ταχύτητα του αυτοκινήτου και το πρόγραμμα οδήγησης, μπορούν να διαφοροποιήσουν την απόσταση από το έδαφος. Φυσικά, σημαντικές είναι οι διαφοροποιήσεις και στο αμάξωμα της GLE, με τους νέους προφυλακτήρες εμπρός πίσω, τις τέσσερις τραπεζοειδής απολήξεις της εξάτμισης και το διαχύτη ανάμεσα τους και φυσικά τους θηριώδεις τροχούς των 22 ιντσών!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...