Οι τιμές του υβριδικού Hyundai Kona

Με συνδυαστική ισχύ 141 ίππων και τρεις πλούσιες εκδόσεις εξοπλισμού

  • -
  • -

Το λανσάρισμα του Kona Hybrid στην ελληνική αγορά επισημοποίησε η αντιπροσωπεία της Hyundai, ανακοινώνοντας τις τιμές και τα εξοπλιστικά επίπεδα του B-SUV. Το μήκους 4,16 μέτρων υβριδικό μοντέλο εφοδιάζεται με τον ατμοσφαιρικό 1.6 GDI ισχύος 105 ίππων και ροπής 147 Nm. Επιπλέον, ένα ηλεκτρικό μοτέρ 43,5 ίππων λαμβάνει ενέργεια από μπαταρία ιόντων λιθίου πολυμερούς, χωρητικότητας 1,56 kWh. Η φόρτιση της μπαταρίας δεν γίνεται από εξωτερική πηγή, αλλά μέσω επανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα. Η συνδυαστική ισχύς του υβριδικού συστήματος είναι 141 PS και η ροπή 265 Nm.

Η κίνηση περνά στους εμπρός τροχούς μέσω 6τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, ενώ η μέση κατανάλωση καυσίμου κυμαίνεται από 3,9 έως 4,3 lt/100 km (90-99 g. CO2 ανά km). Το υβριδικό Kona επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 11,2 sec και αγγίζει σε τελική ταχύτητα τα 160 km/h.

Οι τιμές ορίζονται στα 23.990 ευρώ για την έκδοση Premium, στα 25.090 ευρώ για την Premium Plus και στα 27.090 ευρώ για την Distinctive.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HYUNDAI KONA 1.0 TURBO

Από τη βασική του έκδοση Premium, το υβριδικό Kona προσφέρει πλήρη εξοπλισμό ασφάλειας, άνεσης και συνδεσιμότητας.Στάνταρ είναι τα συστήματα αυτόματου φρεναρίσματος με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, ανίχνευσης κόπωσης οδηγού, προειδοποίησης για εκτροπή από τη λωρίδα, υποβοήθησης διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας κ.α. Η πλούσια έκδοση Distinctive περιλαμβάνει και τεχνολογία ημι-αυτόνομης οδήγησης (έξυπνο cruise control με λειτουργία Stop&Go και διατήρηση του οχήματος στο μέσον της λωρίδας), τα οποία μπορούν να παραγγελθούν στις άλλες δύο εκδόσεις μέσω του Smart Pack (χρέωση 600€).

Στις εκδόσεις Premium και Premium Plus προσφέρεται οθόνη αφής 7 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, ενώ στην Distinctive η οθόνη έχει διαγώνιο 10,25 ίντσες. Στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις είναι η συμβατότητα με τα πρωτόκολλα Android Auto και Apple CarPlay. Οι τροχοί είναι 16 ιντσών με ελαστικά 205/60 (στην Premium) ή 18 ιντσών με ελαστικά 235/45 (στις Premium Plus και Distinctive).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...