Έτοιμο το νέο Hyundai i20

Θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στη Γενεύη

  • -
  • -

Μετά το λανσάρισμα του νέου i10 (το οδηγήσαμε στην Πορτογαλία) στη Hyundai επικεντρώνονται σε ένα ακόμη σημαντικό μοντέλο της γκάμας τους. Η νέα γενιά του i20 είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί σε κοινό και δημοσιογράφους, κάτι που θα γίνει στις αρχές Μαρτίου στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης.

Μέχρι τότε και για να κρατήσει ζεστό το ενδιαφέρον μας, η Hyundai δημοσιοποίησε ορισμένα στοιχεία του αυτοκινήτου, συνοδευόμενα από δύο σκίτσα. Το νέο i20 είναι το πρώτο ευρωπαϊκό μοντέλο της Hyundai που χαρακτηρίζεται από τη σχεδιαστική φιλοσοφία ‘Sensuous Sportiness’. Όπως αναφέρει ο κατασκευαστής, «χαρακτηρίζεται από την αρμονία μεταξύ τεσσάρων σημαντικών στοιχείων: αναλογίες, αρχιτεκτονική, στιλ και τεχνολογία».

Τα επίσημα σκίτσα υποδεικνύουν ότι το νέο i20 θα έχει πιο δυναμική εμφάνιση από το τωρινό μοντέλο, χάρη στην «επιθετική» μάσκα, τις έντονες ακμές στο αμάξωμα, τα φωτιστικά σώματα που τονίζουν το πλάτος του αυτοκινήτου. Η μοντέρνα εικόνα του εσωτερικού χαρακτηρίζεται από το ψηφιακό ταμπλό, με δύο οθόνες 10,25 ιντσών, μία για τον πίνακα οργάνων και μία για το σύστημα πολυμέσων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...