Είναι αυτό το απόλυτο all terrain όχημα; (video)

Η εταιρεία Sherp έχει παρουσιάσει, όπως λέει, το «απόλυτο ATV». Τα video που το συνοδεύουν φαίνεται να τη δικαιώνουν…

  • -
  • -

Την απόλυτη off road απόδοση υπόσχεται η Sherp ότι προσφέρει το ATV που σχεδίασε και κατασκεύασε, και μάλλον έχει δίκιο. Η εταιρεία με έδρα στην Αμερική σχεδίασε το ATV για να μπορεί να προσπελάσει κάθε είδους εμπόδιο, τάφρους, πεσμένα δέντρα, εμπόδια μέχρι 70 πόντους ψηλά, ενώ παράλληλα τα κτηνώδη ελαστικά του του επιτρέπουν να επιπλέει περνώντας «από πάνω» έλη, βαθύ χιόνι, νερό και πάγο.

Το Sherp ATV για το οποίο περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο site της εταιρείας στη διεύθυνση sherpatv.com έχει αλουμινένιο αμάξωμα, χρησιμοποιεί 4κύλιδρο πετρελαιοκινητήρα 1.500 cc με μέγιστη ιπποδύναμη με 44,3 ίππους, φτάνοντας τη μέγιστη ταχύτητα των 40 km/h στην ξηρά, αλλά  και μέγιστη ταχύτητα 6 km/h στο νερό! Υπάρχει η έκδοση Pro με κλειστό αμάξωμα, η έκδοση Pick-Up, αλλά και η Ark (Κιβωτός) με ρυμουλκούμενο μεταφοράς προσωπικού.

Η εταιρεία διαθέτει και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων, που εκτός από τις ΗΠΑ, εκτείνεται στην Αφρική και τη Μογγολία –μάλλον εύλογα. Αν κάποιος από εσάς θέλει να αποκτήσει ένα πάντως, λογικά θα πρέπει να ταξιδέψει ως την Ιταλία, την Τουρκία ή την Πολωνία και να επιστρατεύσει τουλάχιστον 118.000 ευρώ για την αγορά του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...