Τα MINI John Cooper Works στην πίστα των Μεγάρων

Μεγάλη γιορτή με εκπλήξεις για το κοινό την Κυριακή 24 Νοεμβρίου

  • -
  • -

Τα μοντέλα John Cooper Works της ΜΙΝΙ θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές το ερχόμενο τριήμερο στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων. Με ισχύ έως 306 ίππους και τη φημισμένη kart αίσθηση, τα σπορ μοντέλα θα είναι παρόντα στην πίστα από την Παρασκευή 22 έως την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019.

Το πρόγραμμα των ΜΙΝΙ John Cooper Works Days περιλαμβάνει δοκιμασίες στην αγωνιστική πίστα υπό την καθοδήγηση κορυφαίων έμπειρων εκπαιδευτών από το εξωτερικό και την Ελλάδα.

Μοναδικές δράσεις και happenings για όλους τους φίλους της ΜΙΝΙ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες σε Driving Stimulator και να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό ομορφιάς με εντυπωσιακά μοντέλα ΜΙΝΙ.

Όμως οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Ο θρύλος και νικητής του Rally Monte Carlo το 1967, Φινλανδός Rauno Aaltonen, θα βρίσκεται εκεί για να αφηγηθεί όλες τις ‘μαγικές’ στιγμές που έχει ζήσει με ΜΙΝΙ στην αγωνιστική καριέρα του, να γνωρίσει τους φίλους της μάρκας και να κάνει την καρδιά τους να χτυπήσει δυνατά με μια συναρπαστική εμπειρία.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΙΝΙ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...