Τετρακίνητο το νέο Toyota Yaris GR;

Στο περιθώριο του Ράλλυ Αυστραλίας το Toyota Yaris GR με τον κωδικό GR-4 θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, διαθέτοντας πιθανότατα κίνηση και στους τέσσερις τροχούς!

  • -
  • -

Φωτιές άναψε η Toyota μέσω μίας δημοσίευσης στο Twitter εξάπτοντας τη φαντασία των φίλων του αυτοκινήτου. Βλέπετε, η ιαπωνική εταιρία γνωστοποίησε ότι στο περιθώριο του Ράλλυ Αυστραλίας, και συγκεκριμένα στην ειδική Wedding Bells (Power Stage του αγώνα), το νέο Yaris GR θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Το στοιχείο που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ο κωδικός GR-4 που συνόδευσε το σχετικό teaser! Με δεδομένο ότι το πρώτο στοιχείο αφορά την Gazoo Racing, ο αριθμός 4 παρέπεμψε τους περισσότερους στο σύστημα μετάδοσης πυροδοτώντας τις φήμες ότι θα διαθέτει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς!

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε ένα καμουφλαρισμένο Yaris, το οποίο ήταν χαμηλωμένο, με μεγαλύτερους τροχούς, όντας η κορυφαία έκδοση της νεότερης γενιάς.

Πληροφορίες αναφορικά με τον κινητήρα του νέου Yaris GR δεν έχουν διαρρεύσει. Φήμες αναφέρουν ότι σε περίπτωση που διαθέτει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, θα διαθέτει τετρακύλινινδρο σύνολο κάτω από το εμπρός καπό και πιθανότατα υπερτροφοδοτούμενο.

Όπως έχει αφήσει να εννοηθεί η Toyota, το νέο Yaris GR θα έχει τρεις διαφορετικές εκδόσεις, απευθυνόμενο σε μεγαλύτερο εύρος του αγοραστικού κοινού. Η πρώτη και μικρότερη θα είναι το GR Sport, ενώ η γνωστή GRMN θα είναι σαφώς πιο αναβαθμισμένη και ισχυρή. Και όπως όλα δείχνουν η τελευταία θα έχει στενούς δεσμούς με την έκδοση που πρωταγωνιστεί στις ειδικές διαδρομές του WRC και φέτος διεκδικεί τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Από τη στιγμή λοιπόν που το GR-4 θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Ράλλυ Αυστραλίας, είναι απολύτως φυσιολογικό οι περισσότεροι να κάνουν τους σχετικούς συνειρμούς!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...