Παρούσα η Seat στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»

Δυναμικό παρών θα δώσει η Seat στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Anytime 2019» που ανοίγει τις πύλες της για το κοινό το Σάββατο 9 Νοεμβρίου.

  • -
  • -

Από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, η έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση Anytime 2019». Η Seat Tεχνοκάρ θα δώσει δυναμικό παρών εκθέτοντας όλη τη γκάμα των μοντέλων της ισπανικής μάρκας, με το ενδιαφέρον του κοινού να αναμένεται να επικεντρώσουν τα εντυπωσιακά SUV και στα οικονομικά μοντέλα φυσικού αερίου TGI.

Η πρώτη φάση της μεγαλύτερης «επιθετικής προϊοντικής πολιτικής» της Seat ολοκληρώθηκε πρόσφατα με το λανσάρισμα του νέου Tarraco, το οποίο και ολοκλήρωσε την γκάμα των SUV της ισπανικής εταιρίας, μαζί με τα Ateca και Arona.

Την ίδια ώρα, παραμένοντας πιστή στη δέσμευση της για κατασκευές φιλικές προς το περιβάλλον, έχει επενδύσει σε οχήματα διπλού καυσίμου τροφοδοτούμενα με CNG και βενζίνη. Στην έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019» θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τρία μοντέλα TGI της Seat, το οποίο και είναι από τα καθαρότερα, οικονομικότερα και αποδοτικότερα της αγοράς.

Οι επισκέπτες της Seat θα μπορούν να δουν στο περίπτερο της ισπανικής εταιρίας τα παρακάτω μοντέλα:

- Tο δημοφιλές Ibiza στην έκδοση 1.0 TGI 90hp Style Plus και 1.0 TSI 115hp FR Plus.

 - Το μοναδικό crossover που κινείται με CNG Arona 1.0 TGI 90hp Style Plus, καθώς και τις εκδόσεις Arona 1.5 TSI EVO 150hp FR και 1.0 TSI 115hp Xcellence.

- To δυναμικό Leon 1.5 TSI 150hp ACT FR Plus καθώς και το Leon 1.5 TGI 130hp Style DSG Sportourer

- To αξιόπιστο Ateca 1.6 TDI 115hp Style Ecomotive

- To ευρύχωρο και πρακτικό Tarraco 1.5 TSI 150hp Style

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί Test Drive, όπου οι φίλοι της SEAT θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν το Ibiza 1.0 TGI 90hp Style Plus, το Arona 1.0 TSI 115hp Xcellence DSG, το Ateca 1.6 TDI 115hp Style DSG Ecomotive και το Tarraco 1.5 TSI 150hp ACT Style.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...