Πρώτες εικόνες της επερχόμενης Aston Martin Vantage Roadster

Το παγκόσμιο λανσάρισμα του μοντέλου θα γίνει την άνοιξη του 2020

  • -
  • -

Στη δημοσίευση των πρώτων επίσημων φωτογραφιών όπου πρωταγωνιστεί η νέα Vantage Roadster προχώρησε η Aston Martin, προλειαίνοντας το έδαφος για το παγκόσμιο λανσάρισμα του μοντέλου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2020.

Το μοντέλο βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης, και ως εκ τούτου διακρίνεται μια σειρά στοιχείων που προμηνύουν την επικείμενη αποκρυστάλλωση της σιλουέτας του. Αυτή χαρακτηρίζεται από τις καλαίσθητες γραμμές που συναντάμε στην Vantage, ενώ στο πάνω μέρος έχει απομακρυνθεί η σκληρή οροφή για χάρη μιας υφασμάτινης αναδιπλούμενης.

Όπως, μάλιστα, επισημαίνει το Autocar, ο πολύπλοκος μηχανισμός της οροφής συνδυάζεται με κάποιες επεμβάσεις που έχουν επιφέρει την ενίσχυση του αμαξώματος, καθώς  και τη συνακόλουθη αύξηση του βάρους του.

 

Υπενθυμίζεται πως το μοντέλο «φορά» τον 4λιτρο V8 κινητήρα των 510 ίππων και των 685 Nm ροπής, με τις επιδόσεις να είναι ελαφρώς ασθενέστερες από την έκδοση με την κλειστή οροφή. Συγκεκριμένα, η διαδικασία 0 - 97 km/h ολοκληρώνεται σε 3,5 δευτερόλεπτα ενώ η τελική αποτυπώνεται στα 315 km/h.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...