Τα supercars που θα δούμε στη νέα ταινία James Bond

Η αποκάλυψη του τελευταίου σούπερ αυτοκινήτου, έγινε ταυτόχρονα με τη δημοσιοποίηση της αφίσας της ταινίας "Νο Time To Die"

  • -
  • -

Στα αποκαλυπτήρια τη πρώτης αφίσας για την 25η ταινία James Bond με τίτλο “No Time to Die” προχώρησαν οι παραγωγοί του franchise.

Αυτά πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα James Bond- μια ανεπίσημη τιμητική ημέρα για τον κινηματογραφικό πράκτορα. H πρώτη ταινία κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωβρίου 1962, έφερε τη συνοδευτική ονομασία “Dr.No” ενώ ο ρόλος του θρυλικού πράκτορα είχε ανατεθεί στον Sean Connery.

Παράλληλα, όμως, με την αποκάλυψη του πόστερ, το φως της δημοσιότητας είδε και ένα ακόμη hypercar το οποίο θα απολαύσουμε στην επερχόμενη ταινία. Μετά, λοιπόν, τις Aston Martin DB5, V8 και τη νέα Valhalla, οι λάτρεις της περιπέτειας ενημερώθηκαν πως το «παρών» στην ταινία “No Time To Die” θα δώσει και μία Aston Martin DBS Superleggera.

Οι Aston Martin είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στο franchise ταινιών, με πιο αναγνωρίσιμη την DB5, πίσω από το τιμόνι της οποίας κάθισε ο Daniel Craig στο “Skyfall”. Οι συστάσεις έχουν γίνει και με τη V8 στο “Living Daylights”, ενώ πλέον το ντεμπούτο τους θα πραγματοποιήσει τόσο η Valhalla όσο και Superleggera.

Εν αντιθέσει με την τελευταία, η Valhalla δεν έχει περάσει τη γραμμή παραγωγής και ως εκ τούτου εικάζεται πως στην ταινία θα συμμετέχει ένα μοντέλο προπαραγωγής.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...