Volkswagen Amarok με… κατάμαυρο outfit!

H μαύρη ενδυμασία καθιστά το pick up πιο επιβλητικό αλλά και… μυστηριώδες

  • -
  • -

Στην παρουσίαση δύο νέων, κατάμαυρων ειδικών εκδόσεων για το Amarok προχώρησε η Volkswagen στη Μ. Βρετανία, χαρίζοντας στο pick-up πιο επιβλητικό και μυστηριώδες “λουκ”.

Ο λόγος για τις εκδόσεις Amarok Black Edition και Amarok Aventura (σ.σ. πλούσια έκδοση εξοπλισμού) Black Edition. Αμφότερες ενσωματώνουν τον 3λιτρο V6 TDI κινητήρα (204 ή 258 ίππων) με τη διαφορά πως η ειδική έκδοση Aventura συνδυάζεται αποκλειστικά με το μοτέρ των 258 ίππων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ AMAROK ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Highlights, μεταξύ άλλων, συνιστούν οι μαύρες ζάντες αλουμινίου Talca των 20 ιντσών, οι μαύροι προφυλακτήρες, μαύρες πλαϊνές μπάρες, μαύρο πλαίσιο στα φώτα ομίχλης, ενώ το ίδιο χρώμα δεσπόζει και στο εσωτερικό «κοσμώντας» το ταμπλό και τα δερμάτινα καθίσματα.

Τόσο η έκδοση Black Edition όσο και η Aventura Black Edition διατίθενται φέροντας όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του δημοφιλούς pick up, όπως είναι οι εμπρόσθιοι και πίσω αισθητήρες, ο γενναιόδωρος χώρος φόρτισης, καθώς και τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας Trailer Stabilisation και Automatic Post-Collision Braking System.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...